HaSeeK Posted June 30, 2019 Posted June 30, 2019 Witam, po formacie komputera zainstalowałem na nowo klienta World of Tanks i gra działała dobrze razem z paczką Aslaina. Jednak wczoraj pojawił się problem, gdy loguje się na serwer garaż działa ale po jakimś czasie gra wyrzuca mnie do menu logowania z komunikatem ,,Połączenie z serwerem zostało przerwane", po ponownym uruchomieniu gry jak i komputera nic się nie zmienia, ten sam problem. Informuje że mam stu procentową pewność że nie chodzi tu o moje połączenie z internetem. Quote
Administrator Aslain Posted June 30, 2019 Administrator Posted June 30, 2019 Mam juz troche takich zgloszen, ale nie wiem skad to sie bierze. Wydawalo mi sie ze to nie mody, ja gram dzisiaj bez problemow a uzywam duzej ilosci modow w tym xvm, wiec nie wiem skad to macie. Quote
HaSeeK Posted June 30, 2019 Author Posted June 30, 2019 (edited) Szukałem na innych forach i wydaje mi się że rzeczywiście komputer musi blokować dostęp modów do internetu, ale nie wiem jak to naprawić :/ Dodam też że gdy włączę grę w trybie bezpiecznym bez modów to wszystko działa. Edited June 30, 2019 by HaSeeK Quote
Administrator Aslain Posted June 30, 2019 Administrator Posted June 30, 2019 Zalacz jeszcze logi, info w sygnaturce. Quote
HaSeeK Posted June 30, 2019 Author Posted June 30, 2019 (edited) Program ,,Aslains_WoT_Logs_Archiver" nie zapisuje żadnych logów folder pusty Edited June 30, 2019 by HaSeeK Quote
Administrator Aslain Posted June 30, 2019 Administrator Posted June 30, 2019 To recznie wrzuc nastepujace pliki: c:\Games\World_of_Tanks_EU\python.log c:\Games\World_of_Tanks_EU\xvm.log c:\Games\World_of_Tanks_EU\Aslain_Modpack\_Aslains_Installer.log c:\Games\World_of_Tanks_EU\Aslain_Modpack\_Aslains_Installer_CompList.log c:\Games\World_of_Tanks_EU\Aslain_Modpack\_Aslains_Installer_Options.inf Quote
HaSeeK Posted June 30, 2019 Author Posted June 30, 2019 (edited) _Aslains_Installer.log_Aslains_Installer_Options.inf_Aslains_Installer_CompList.logpython.log xvm.log nie wysyłam bo to jest pusty plik Edited June 30, 2019 by HaSeeK Quote
HaSeeK Posted June 30, 2019 Author Posted June 30, 2019 Czyżby to ten błąd ? Unhandled exception in thread started by <bound method _WorkerThread.__bootstrap of <_WorkerThread(RSS Downloader thread, stopped 4692)>> Quote
Recommended Posts