Raistlin Posted July 8, 2019 Posted July 8, 2019 Witam. Mam nietypowy problem. Od około dwóch miesięcy może trochę krócej, jak w czasie bitwy w wot naciskam klawisz lewy ctrl i kursorem myszy wskazuję na ikonkę pocisku na dole ekranu, to nie pokazuje się opis tego pocisku. Dotyczy to pocisków nr 1 i 2. Pod 3 opis pojawia się, pojawia się też opis materiałów eksploatacyjnych. Odinstalowałem wota i na gołym kliencie pow wciśnięciu ctrl pokazywało opisy tych pocisków w bitwie. Jednak po zainstalowaniu modów znowu się to pojawiło. Proszę o pomoc z tym problemem, próbowałem odinstalowywać różne mody, ale nic to nie dało. Pozdrawiam Paweł Aslains_WoT_Logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted July 9, 2019 Administrator Posted July 9, 2019 To najpewniej przez opcje przenoszenia myszka w tej opcji XVM: wersja #1 (rozbudowany nagłówek + średnie cyfry) z możliwością przenoszenia myszką Quote
Raistlin Posted July 10, 2019 Author Posted July 10, 2019 Wyłączyłem tą opcję i pomogło. Dzięki. Quote
Recommended Posts