mrowa_1981 Posted July 12, 2019 Posted July 12, 2019 Cześć. Mam zainstalowanego moda do czatu ogłaszaj trafienia przez arte i zostałem dziś przez dwóch graczy oskarżony ze to jest oszustwo ponieważ podaje czas przeładowania , tłumaczyłem że jest to surowy czas bez żadnych modyfikacji od umiejętności itd. itp .Zgłosili to do wot czy mogę zostać ukarany ? pozdrawiam Quote
Dawidovs1978 Posted July 12, 2019 Posted July 12, 2019 Też używam tego moda i nigdy mi nic takiego się nie zdarzyło, poza tym wielu graczy go też używa więc raczej nie jest nielegalny. Quote
mrowa_1981 Posted July 12, 2019 Author Posted July 12, 2019 (edited) Podobno jest to mod ostrzegajacy z czasem przeładowania a wiec nielegalny Edited July 12, 2019 by mrowa_1981 Quote
Administrator Aslain Posted July 12, 2019 Administrator Posted July 12, 2019 Powracajacy problem, ludzie panikuja bo nie znaja szczegolow. Oglaszanie przeladowania jest dozwolone jesli nie pokazuje dokladnego przeladowania ale tylko zgrube bez dataminingowania przeciwnika, niedozwolone jest pokazywanie stopera z przeladowaniem. Szukanie nielegalnych modow w mojej paczce jest bezcelowe.... Quote
mrowa_1981 Posted July 12, 2019 Author Posted July 12, 2019 27 minut temu, Aslain napisał: Powracajacy problem, ludzie panikuja bo nie znaja szczegolow. Oglaszanie przeladowania jest dozwolone jesli nie pokazuje dokladnego przeladowania ale tylko zgrube bez dataminingowania przeciwnika, niedozwolone jest pokazywanie stopera z przeladowaniem. Szukanie nielegalnych modow w mojej paczce jest bezcelowe.... i wszystko jasne Quote
Recommended Posts