Lero1pl Posted July 15, 2019 Posted July 15, 2019 Aslains_WoT_Logs.zip Po uruchomieniu instalatora kręci się niebieskie kółko (coś się ładuje), po chwili znika i nic dalej się nie dzieje. Czasami po zrestartowaniu komputera instalator się odpala, ale rzadko mu się to zdarza i nie zauważyłem od czego to zależy. Quote
Administrator Aslain Posted July 15, 2019 Administrator Posted July 15, 2019 To cos lokalnego, nie wiem co, ale musisz sam to zgadnac. Antywir, uszkodzony plik itp. itd. Quote
Lero1pl Posted July 15, 2019 Author Posted July 15, 2019 Problem rozwiązany. Uruchomiłem na instalatorze rozwiązywanie problemów ze zgodnością (screen). W zalecanych ustawieniach napisane było żeby spróbować w trybie zgodności z win 8, po zastosowaniu tych ustawień paczka działała normalnie. Jak ręcznie wyłączyłem tryb zgodności to paczka wciąż uruchamiała się normalnie. Co ciekawe, jeżeli ręcznie włączyłem tryb zgodności z win 8, na drugiej takiej samej paczce (która również nie działała) problem nadal występował. Quote
Recommended Posts