Na_Pal Posted July 25, 2019 Posted July 25, 2019 Dzisiaj znowu update i przy okazji dowiedziałem się, że nie ma już BO. Dla mnie to pewien problem ale mam nadzieję, że jakoś dzięki XVM zastąpię go. I stąd pytania: 1) jak zmienić kolory ikonek klas pojazdów w panelu wyniku bitwy? Próbowałem to zrobić w colors.xc w sekcji "Dynamic color by vehicle type" ale coś nie wyszło. Jak zmienić pozycję i (lub) rozmiar wyświetlanych ikon (góra, dół)? 2) W BO był do wybory dynamic zoom, czy istnieje coś podobnego (nie chodzi mi o Pmoda, tam nie ma Dynamic zooma)? 3) Podczas instalacji istnieje możliwość zaznaczenia przenoszenia myszką Hitloga. Ale jakoś nie chce się on dać przesunąć (Lctrl+mysz). Mam nadzieję, że znajdziesz chwilę i coś podpowiesz. Quote
Administrator Aslain Posted July 25, 2019 Administrator Posted July 25, 2019 Jestem na wyjezdzie i nie moge na razie sie tym zajac, w sensie pomoc za bardzo... co do hitloga to moze sie zacielo w appdata, skasuj tam sub-folder hitlog w folderze xvm Quote
Recommended Posts