GuyMickey Posted July 27, 2019 Posted July 27, 2019 (edited) Czy istnieje mod pozwalający na wyświetlenie mapy w oddzielnym okienku systemowym ? Ta abym mógł ją przeciągnąć na drugi monitor i powiększyć do woli ? Wiem, że jest opcja dużej mapy na środku ekranu za wciśnięciem klawisza, ale wolałbym mieć ją na stałe obok. Edited July 27, 2019 by GuyMickey Quote
Administrator Aslain Posted July 27, 2019 Administrator Posted July 27, 2019 Nie ma takiej opcji, przy odrobinie szczescia i masakrycznym nakladzie pracy moze dalo by sie to zrobic, ale nie wszystko da sie przeniesc, wiec na te chwile nie ma takiej opcji i watpie by sie pojawila w najblizszej czy nawet dalszej przyszlosci. Quote
Avalanc Posted July 27, 2019 Posted July 27, 2019 Słyszałem, że da się to zrobić osobnym programem, ale nie wiem jakim. Coś na zasadzie zduplikowania i przeniesienia fragmentu ekranu na drugi. Quote
rebep2 Posted July 19, 2022 Posted July 19, 2022 Witam. Sorki za zabawę w górnika 🙂 Czy od 2019r coś się zmieniło w tym temacie, czy nadal jest to niemożliwe. Przyznam, że mapka na drugim monitorze byłaby super modem. Pozdrawiam Quote
Recommended Posts