PIPPEN Posted January 29, 2015 Posted January 29, 2015 Witam po instalacji najnowszych wersji aslaina mam czarny ekran zamiast ekranu logowania. Jak po którejś instalacji jest dobrze to znów nie mam czołgów w garażu .Czy ktoś wie w czym problem??? Teraz dodałem plik log powinno być poprawnie. _Aslain_logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted January 29, 2015 Administrator Posted January 29, 2015 Dzieki, sprawdze to. Quote
PIPPEN Posted January 29, 2015 Author Posted January 29, 2015 Wczoraj pobrałem nowego klienta gry i po którejś instalacji wszystko grało a dziś znów z rana czarny ekran i brak możliwości wybory serwera. Quote
Administrator Aslain Posted January 29, 2015 Administrator Posted January 29, 2015 Twoje wybory dzialaja na moim PC, masz cos nie tak tam lokalnie na komputerze. Quote
PIPPEN Posted January 29, 2015 Author Posted January 29, 2015 Niech Pan sprawdzi mod z ESL bo teraz wgrałem bez niego i wszystko działa poprawnie. Quote
Administrator Aslain Posted January 29, 2015 Administrator Posted January 29, 2015 Mod dziala u mnie w porzadku, testowalem, ale jesli juz wszystko dziala ok, to dobrze. Mozliwe ze autor tego moda zrobil jakis blad, ktory pojawia sie tylko na nielicznych komputerach. Quote
PIPPEN Posted January 30, 2015 Author Posted January 30, 2015 Witam .Widzę ,że jednak usunoł Pan tego moda z ESLa w nowej wersji. Moim zdaniem to jego byla wina bo teraz nie mam najmniejszych problemów. Quote
Recommended Posts