cealum4a Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 Witam. Po ściągnięciu nowej paczki 3.8.2 i zainstalowaniu jej nie mogę wejść do bitwy.Wygląda to mniej więcej tak: http://wrzucaj.net/6xq Gdy próbuję wyłączyć grę i wejść od nowa dzieje się to samo. Jak bitwa się skończy ( nadal do niej nie wszedłem ) pojawia mi się mój garaż z wybranym czołgiem bez niczego innego. By garaż wyglądał jak dawniej muszę zresetować grę. Moim zdaniem jest to wina któregoś z modów, ale nie mam pojęcie jakiego. Z góry dzięki za pomoc. . 1 Quote
cealum4a Posted August 3, 2014 Author Posted August 3, 2014 Jeżeli byłyby potrzebne jakiekolwiek inne informacje proszę dać mi napisać 1 Quote
Administrator Aslain Posted August 3, 2014 Administrator Posted August 3, 2014 Sciagnij najnowszy instalator, i zrob czysta instalacje. Jak nie pomoze to potrzebne sa wszystkie logi, jak w instrukcji, wtedy bede mogl sprawdzic. Quote
trawnikow Posted August 28, 2014 Posted August 28, 2014 Mam ten sam problem. Próbowałem kilkukrotnie reinstalować mody, ale niestety nic to nie dało. Gdzie mogę zlokalizować logi do modpacka to za moment wstawię. Chociaż poza zawieszeniem na końcu ładowania nic więcej się nie dzieje. Mam dwa pierwsze skoki ładowania bitwy i... Nagle skacze do końca i nic. Quote
buli202 Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 Panowie ja mialem to samo wywalilem caly katalog res_mods wszystko co jest zwiazane z XVM odpalilem gre chodzi :) zainstalowalem spokojnie czytajac co z czym sie jeeee i dziala :) jakie to proste 1 Quote
Administrator Aslain Posted September 14, 2014 Administrator Posted September 14, 2014 Super, dzieki ale to temat innej osoby, a ona nie odzywa sie. Quote
Recommended Posts