phenix1 Posted January 29, 2015 Posted January 29, 2015 Hejka Właśnie wgrałem paczkę z tematu i jest zonk. Odpalam grę widzę pasek jak się ładuje i w momencie kiedy powinno pojawić się pole logowania do gry mam czarny ekran:( Na poprzednim packu chodziło bez problemu (Aslains_XVM_Mod_Installer_v.4.1.31_95) . Będę wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam Michał Quote
Administrator Aslain Posted January 29, 2015 Administrator Posted January 29, 2015 Zalacz logi, najnowszy installer to 4.1.34 Quote
phenix1 Posted January 30, 2015 Author Posted January 30, 2015 Właśnie o nim mówię :) wcześniej miałem wersję 31. Przeinstalowałem paczkę z wyczyszczeniem wszystkich dll i cache. W tej chwili gra się uruchamia i można się zalogować ale po wejściu do gry wisi ekran z tą misją zimową:( https://www.dropbox.com/s/92p0r8fqfegv4pl/_Aslain_logs.zip?dl=0 Quote
Administrator Aslain Posted January 30, 2015 Administrator Posted January 30, 2015 Sprawdze, takie rzeczy najczesciej dzieja sie jak WG wprowadzi jakiegos minipatcha, lub aktywuje cos co wczesniej nie bylo jak ta bitwa zimowo-pixelowa. Quote
Administrator Aslain Posted January 30, 2015 Administrator Posted January 30, 2015 Widze ze masz moda ESL, od wczoraj ludzie zglaszaja z nim problemy, zobacz bez niego i daj znac. Moze to to, kto wie. Na tych ustawieniach gra mi sie w ogole nie uruchamia tez, widac WG spieprzylo cos wczoraj... Quote
Administrator Aslain Posted January 30, 2015 Administrator Posted January 30, 2015 Tak to wina modaESL wywal i gra dziala. Quote
Recommended Posts