CzarnyKowal Posted January 30, 2015 Posted January 30, 2015 cos z nim jest zawsze jak zamykam go to zamyka drastycznie wota ala F4 - nie koniecznie do wywalenia ale warto sprawdzic na 9.6 pachu moze mozna coz z tym zrobic (choc sprawa nie pilna) Quote
Administrator Aslain Posted January 30, 2015 Administrator Posted January 30, 2015 Nic tym nie moge zrobic, moge go skasowac z paczki. Quote
CzarnyKowal Posted January 30, 2015 Author Posted January 30, 2015 nie to zostaw tak jak jest i tak sporadycznie sie go uzywa czasem sie przydaje Quote
StrokeR Posted January 30, 2015 Posted January 30, 2015 To chyba najbardziej zabugowany mod z paczki. Generalnie gra potrafi się 'zesrać' często nawet gdy nie jest używany :) Wyłączyłem już jakiś czas temu, choć bardzo mi go brakuje to (chyba) od 9.5 mam z nim ogromny problem. Quote
Administrator Aslain Posted January 30, 2015 Administrator Posted January 30, 2015 Tez sie zastanawialem czy go potrzebuje ale nie, nie mam problemow ze znalezieniem bitwy, a te co ciekawsze sobie nagrywam w inne miejsce na wszelki wypadek. Generalnie potwierdzam, mega upierdliwy mod i lubi sie wieszac. Quote
Recommended Posts