Gelbgrun Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 Fajnie gdyby było takie coś.Często skacze po różnych tankach i nie pamietam jaka misja jest aktywna na danym sprzęcie. Moglo by się je wyświetlac zamiast tipów przy ladowaniu ekranu bitwy Pozgro Gelb. Quote
Administrator Aslain Posted January 31, 2015 Administrator Posted January 31, 2015 Aktualnie jest to w paczce, te mody Vehicle Exp Extended, Quests Extended.. Quote
MrBoombastic Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Przyciśnij klawisz (TAB). Przynajmniej tak jest u mnie. Quote
xxx_Mario_xxx Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 dokładnie... juz jest to w paczce ;) a tak jak kolega nade mną napisał.... pod klawiszem TAB można sprawdzić aktualną misję podczas bitwy :)) Quote
narol Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 pod TABem w bitwie? ciekawe. ja nic tam nie mam takiego ;P Quote
Administrator Aslain Posted February 3, 2015 Administrator Posted February 3, 2015 Trzeba zainstalowac moda, i pod tab bedzie :) Quote
narol Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 to coś mam skopane. mam Quests Extended i nic nie daje takiego :( Quote
Administrator Aslain Posted February 3, 2015 Administrator Posted February 3, 2015 Moze doinstaluj jeszcze Vehicle Exp Extended, zawsze uzywam tych dwoch modow na raz, nigdy z osobna. Quote
narol Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 małe sprostowanie. mam z tamtego działu zainstalowane wszystko z zakładki ,,inne modyfikacje garażu,, poza Replay managerem. efekt jest ten sam cały czas. chyba sobie dam z tym spokój. Quote
Administrator Aslain Posted February 3, 2015 Administrator Posted February 3, 2015 Moze masz stara wersje, moze uzywasz deathmatch announcera, ciezko powiedziec, nikt nie zalaczyl logow wiec mozemy zgadywac dalej. :) Quote
narol Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 ot i się chyba wyjaśniło mam deathmatch announcer. zaraz go usunę i sprawdzę. i załączam logi przed reinstalem _Aslain_logs.zip python.log xvm.log Quote
Administrator Aslain Posted February 3, 2015 Administrator Posted February 3, 2015 Starsza wersja deatrhmach announcera robila problemy, wczoraj ja zaktualizowalem. Quote
Recommended Posts