Jump to content

Naprawa modułów

Recommended Posts

• Administrator
Posted

Nie spotkalem sie z takim problemem. Zalacz logi zobacze u siebie.

Napisz tez w jaki sposob zawsze naprawiales te moduly, i co teraz sie konkretnie dzieje ze sie ich naprawic nie da.

Posted

Klikam np. pod klawisz 4 mam tam naprawe modulu otwiera mi dodatkową linie z modulami klikam np. pod 5 (gąski) i nic sie nie dzieje

Posted

A to mam teraz przy instalacji, i po wgraniu Twojej aktu. dalej problem z naprawą.

A co najlepsze wywaliłem wsio z res mods i dalej to samo ;/

post-4566-0-28896700-1422968190_thumb.jp

• Administrator
Posted

Nie znalazlem moda ktory to powoduje, trzeba po jednym dodawac i odpalac gre, na razie nie mam czasu na takie zabiegi. Zobacze pozniej w jak wyjdzie 9.6 czy problem nadal bedzie wystepowal.

Posted

Nie znalazlem moda ktory to powoduje, trzeba po jednym dodawac i odpalac gre, na razie nie mam czasu na takie zabiegi. Zobacze pozniej w jak wyjdzie 9.6 czy problem nadal bedzie wystepowal.

Location czechowice dziedzice ? ty z katowic jestes ?

Posted

Witam po ostatnim udate mam ten sam problem nie można naprawiać modułów a do tego karuzela nie pokazuje wszystkich info które były wcześniej. POzdrawiam.

Posted

Po zainstalowaniu nowego update test 8 dalej te same błędy i nie można naprawiać, szkoda bo to trochę utrudnia granie... Wyczyściłem wszystko ściągnąłem na nowo i dalej to samo więc myślę że problem leży w którymś z modów. Mimo wszystko dzięki za twój trud myślę że i tak jest to najlepszy modpack. Pozdrawiam.

Posted

Cześć kolego

Twoja ostatnia paczka nie funguje. Nie działa część modów podczas bitwy np. okręgi, informacje nad czołgami itp. W garażu nie ma szczegółowych statów przy każdym czołgu. Nie zapamiętuje ostatniego serwera, włącza się intro WOT nawet gdy mam wyłączone w Twojej paczce. Musiałem wywalić i przesiąść się na coś innego.

Co się wywaliło ?

• Administrator
Posted

Nic na to nie poradze, cos w komputerze Ci blokuje instalacje. Programy AV sa glupie, i potrafia ubzdurac sobie cos takiego ze zablokuja cos co dzialalo zawsze, i taki efekt. Powodzenia.

Posted

witam jest problem z modem a raczej z dwoma chodzi mi o auto celowanie i aibot + przy klikaniu myszka prawy klawisz nie reaguje i nie sledzi celu musze dodawac swojego moda zeby chodzilo ,dodaje w zamian  AimBOT by fkzcrf & sae i Advanced Aiming Sysytem i wszystko jest w tedy ok