arek79 Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 Mam problem , nie moge naprawiać modułów oraz leczyć załogi po nowym modzie. Jakieś propozycje Quote
Administrator Aslain Posted February 2, 2015 Administrator Posted February 2, 2015 Nie spotkalem sie z takim problemem. Zalacz logi zobacze u siebie. Napisz tez w jaki sposob zawsze naprawiales te moduly, i co teraz sie konkretnie dzieje ze sie ich naprawic nie da. Quote
arek79 Posted February 2, 2015 Author Posted February 2, 2015 Nie wiem co jeszcze ... python.log xvm.log _Aslain_logs.zip Quote
arek79 Posted February 2, 2015 Author Posted February 2, 2015 Klikam np. pod klawisz 4 mam tam naprawe modulu otwiera mi dodatkową linie z modulami klikam np. pod 5 (gąski) i nic sie nie dzieje Quote
Administrator Aslain Posted February 2, 2015 Administrator Posted February 2, 2015 Ok dzieki, sprawdze to jutro, bo juz za moment uciekam. Quote
arek79 Posted February 2, 2015 Author Posted February 2, 2015 Ok dzieki, sprawdze to jutro, bo juz za moment uciekam. no problemo :) stosunkowo udanej nocki :) Quote
arek79 Posted February 3, 2015 Author Posted February 3, 2015 A to mam teraz przy instalacji, i po wgraniu Twojej aktu. dalej problem z naprawą. A co najlepsze wywaliłem wsio z res mods i dalej to samo ;/ Quote
Administrator Aslain Posted February 3, 2015 Administrator Posted February 3, 2015 Nie znalazlem moda ktory to powoduje, trzeba po jednym dodawac i odpalac gre, na razie nie mam czasu na takie zabiegi. Zobacze pozniej w jak wyjdzie 9.6 czy problem nadal bedzie wystepowal. Quote
arek79 Posted February 3, 2015 Author Posted February 3, 2015 Nie znalazlem moda ktory to powoduje, trzeba po jednym dodawac i odpalac gre, na razie nie mam czasu na takie zabiegi. Zobacze pozniej w jak wyjdzie 9.6 czy problem nadal bedzie wystepowal. Location czechowice dziedzice ? ty z katowic jestes ? Quote
Administrator Aslain Posted February 3, 2015 Administrator Posted February 3, 2015 Nie z katowic, z cz-dz. Quote
artusspqr Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Witam po ostatnim udate mam ten sam problem nie można naprawiać modułów a do tego karuzela nie pokazuje wszystkich info które były wcześniej. POzdrawiam. Quote
Administrator Aslain Posted February 3, 2015 Administrator Posted February 3, 2015 To jest juz na samym XVM, wiec nic z tym nie zrobie, musza naprawic devsi. Oczywiscie jesli mowa o 96Ct. Quote
artusspqr Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 Oczywiście 9.6CT. Trochę to denerwuje gdy po nieudanej naprawie gąski w tdku ktoś doi ci całe hp :(. Quote
artusspqr Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 Po zainstalowaniu nowego update test 8 dalej te same błędy i nie można naprawiać, szkoda bo to trochę utrudnia granie... Wyczyściłem wszystko ściągnąłem na nowo i dalej to samo więc myślę że problem leży w którymś z modów. Mimo wszystko dzięki za twój trud myślę że i tak jest to najlepszy modpack. Pozdrawiam. Quote
Administrator Aslain Posted February 4, 2015 Administrator Posted February 4, 2015 Okazalo sie ze to WG popsulo i wypuscilo CT3 aby to naprawic. Quote
Jasper_101 Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 Cześć kolego Twoja ostatnia paczka nie funguje. Nie działa część modów podczas bitwy np. okręgi, informacje nad czołgami itp. W garażu nie ma szczegółowych statów przy każdym czołgu. Nie zapamiętuje ostatniego serwera, włącza się intro WOT nawet gdy mam wyłączone w Twojej paczce. Musiałem wywalić i przesiąść się na coś innego. Co się wywaliło ? Quote
Administrator Aslain Posted February 4, 2015 Administrator Posted February 4, 2015 U mnie wszystko dziala. Quote
Jasper_101 Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 Hmm dziwne. Zainstalowałem OMC i wszystko funguje. Szkoda bo naprawdę lubię Twoją paczkę wczoraj działało dziś już nie. Quote
Administrator Aslain Posted February 4, 2015 Administrator Posted February 4, 2015 Nic na to nie poradze, cos w komputerze Ci blokuje instalacje. Programy AV sa glupie, i potrafia ubzdurac sobie cos takiego ze zablokuja cos co dzialalo zawsze, i taki efekt. Powodzenia. Quote
GummyBeer Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 witam jest problem z modem a raczej z dwoma chodzi mi o auto celowanie i aibot + przy klikaniu myszka prawy klawisz nie reaguje i nie sledzi celu musze dodawac swojego moda zeby chodzilo ,dodaje w zamian AimBOT by fkzcrf & sae i Advanced Aiming Sysytem i wszystko jest w tedy ok Quote
Recommended Posts