DJ6 Posted September 4, 2019 Posted September 4, 2019 Cześć. Mam problem ze skinem Avalona Do Caernavona - "Bullpup". Instalator zgłasza że brakuje mu pliku do ściągnięcia, próbowałem zainstalować go manualnie z wgmods (do folderu mods/1.6.0.4), ale też nie działa. Twórca moda twierdzi że powinno działać. halp :D Quote
Administrator Aslain Posted September 4, 2019 Administrator Posted September 4, 2019 Zobacz teraz, faktycznie pliku brakowalo na serwerze u mnie. Quote
DJ6 Posted September 4, 2019 Author Posted September 4, 2019 Dzięki, już się pojawił, ale niestety nadal nie działa (w grze mam standardowy model od WG) :( Quote
Administrator Aslain Posted September 5, 2019 Administrator Posted September 5, 2019 To juz trzeba pytac sie autora, mod instaluje sie poprawnie. Instalujesz moze dodatkowo jakies mody np. dzwiek od Zorgane? Te mody nie sa kompatybilne ze soba. Quote
DJ6 Posted September 5, 2019 Author Posted September 5, 2019 Tak instaluję Zorgane, ale do tej pory nie miałem problemów z tymi skinami, tego Caernavona instaluję razem z innymi modami odkąd się pojawił w Twoim modpacku i to pierwszy raz kiedy nie chce odpalić, inne skiny działają. No nic, dźwięki dają więcej frajdy niż ten jeden skin, więc poczekam, aż autor to zaktualizuje, dzięki za pomoc. Quote
Recommended Posts