karol.jordan Posted September 12, 2019 Posted September 12, 2019 Czy po każdej aktualizacji WoT'a, trzeba na nowo instalować ModPack ? Bo po skopiowaniu plików, do folderu z nowa wersją gry, nie wszystkie opcje z ModPacka działają. Quote
Administrator Aslain Posted September 12, 2019 Administrator Posted September 12, 2019 Nie nalezy kopiowac recznie plikow, nalezy uzyc najnowszej wersji modpacka jaka jest dostepna dla danej wersji gry, a jesli modpack nie jest gotowy to grac do tego czasu bez modow. Quote
ZIBI Posted September 17, 2019 Posted September 17, 2019 (edited) To dawaj ten nowy Aslain ;) Ale to były czasy ręcznego kopiowania modów,inny WOT inne czasy A poza tym co sie wg tak wscieka z łatkami Edited September 17, 2019 by ZIBI Quote
Administrator Aslain Posted September 17, 2019 Administrator Posted September 17, 2019 Chyba chcą pozbyc sie modderow i uzywajacych mody ;) Quote
ZIBI Posted September 17, 2019 Posted September 17, 2019 3 minutes ago, Aslain said: Chyba chcą pozbyc sie modderow i uzywajacych mody ;) Też tak pomyślałem ;) Quote
Metafan Posted September 17, 2019 Posted September 17, 2019 Mogliby się wziąć za cziterów a nie moderów,ale słyszałem od kogoś że podobno Tundra odpalana z pliku .exe crashuje wota,nie wiem na ile to prawda bo nawet nie bedę tego sprawdzał Quote
Recommended Posts