Jump to content

Modpack v1.6.0.7 #01

Recommended Posts

Posted

minimapka zamrożona... czołgi zabite dalej się wyświetlają, panel fragów również zawieszony koniec bitwy a dalej 15 vs 15... odliczanie fragów mam odwrotnie niż standart

Posted

Dzieje się to w każdej bitwie na każdej mapie i każdym czołgu. Niestety po skorzystaniu z programu do logów wymienionym w opisie żaden plik zip. o podanej nazwie się nie pojawia.

• Administrator
Posted

Niestety niekorym userow logi sie nie archiwizuja, zapewne jest to zwiazane z czyms windowsie (albo antywir miesza). Mozesz logi recznie zalaczyc, nastepujace pliki w przykladowych lokacjach:

c:\Games\World_of_Tanks_EU\python.log

c:\Games\World_of_Tanks_EU\xvm.log

c:\Games\World_of_Tanks_EU\Aslain_Modpack\_Aslains_Installer.log

c:\Games\World_of_Tanks_EU\Aslain_Modpack\_Aslains_Installer_Options.inf

c:\Games\World_of_Tanks_EU\Aslain_Modpack\_Aslains_Installer_CompList.log

Posted

przed chwila odinstalowałem moda i zainstalowałem ponownie z tym ze bez dokładnej konfiguracji minimapki oraz wyświetlania panelu drużyny i losowo wybrało sposób wyświetlania panelu a niektóre ustawienia minimapki zostały bez zmian i wszystko było ok w bitwie, teraz wlasnie zmieniam z powrotem pod siebie ustawienia i zobaczymy, jak po zmianie dalej bedzie zamrozona minimapka i wynik bitwy to zamieszcze logi o których mówisz