solus1987 Posted September 18, 2019 Posted September 18, 2019 minimapka zamrożona... czołgi zabite dalej się wyświetlają, panel fragów również zawieszony koniec bitwy a dalej 15 vs 15... odliczanie fragów mam odwrotnie niż standart Quote
Administrator Aslain Posted September 18, 2019 Administrator Posted September 18, 2019 Zalacz logi, info w podpisie, zalacz informacje o jaka bitwe chodzi. Quote
solus1987 Posted September 18, 2019 Author Posted September 18, 2019 Dzieje się to w każdej bitwie na każdej mapie i każdym czołgu. Niestety po skorzystaniu z programu do logów wymienionym w opisie żaden plik zip. o podanej nazwie się nie pojawia. Quote
Administrator Aslain Posted September 18, 2019 Administrator Posted September 18, 2019 Niestety niekorym userow logi sie nie archiwizuja, zapewne jest to zwiazane z czyms windowsie (albo antywir miesza). Mozesz logi recznie zalaczyc, nastepujace pliki w przykladowych lokacjach: c:\Games\World_of_Tanks_EU\python.log c:\Games\World_of_Tanks_EU\xvm.log c:\Games\World_of_Tanks_EU\Aslain_Modpack\_Aslains_Installer.log c:\Games\World_of_Tanks_EU\Aslain_Modpack\_Aslains_Installer_Options.inf c:\Games\World_of_Tanks_EU\Aslain_Modpack\_Aslains_Installer_CompList.log Quote
solus1987 Posted September 18, 2019 Author Posted September 18, 2019 przed chwila odinstalowałem moda i zainstalowałem ponownie z tym ze bez dokładnej konfiguracji minimapki oraz wyświetlania panelu drużyny i losowo wybrało sposób wyświetlania panelu a niektóre ustawienia minimapki zostały bez zmian i wszystko było ok w bitwie, teraz wlasnie zmieniam z powrotem pod siebie ustawienia i zobaczymy, jak po zmianie dalej bedzie zamrozona minimapka i wynik bitwy to zamieszcze logi o których mówisz Quote
solus1987 Posted September 18, 2019 Author Posted September 18, 2019 Pozmieniałem ustawienia spowrotem na swoje i jest ok, nie wiem czy wszystko dokładnie tak jak było ale problem znikł. Pozdro Quote
solus1987 Posted September 18, 2019 Author Posted September 18, 2019 (edited) P.s Szkoda tylko że nie wiemy dla potomnych co powodowało owy bug :/ Edited September 18, 2019 by solus1987 literówka Quote
Recommended Posts