Santek Posted September 21, 2019 Posted September 21, 2019 (edited) Witam Aslainie! Chcialem się zapytac dwoch rzeczy. Czy jest w modpacku mod ktory w momencie wyspotowania przeciwnika pokazuje mi sie biały wskaznik w zależnosci od ktorej strony zostal wykryty (znacznik taki jak kiedys gdy twoj czolg nie zostanie przebity przez kogos innego), wiem że kiedys był. I jeszcze drugie pytanko: jest jakaś szansa że zrobisz cos takiego jak wyszukiwarka modow w modpacku. Nie powiem niekiedy sie gubie w tych modach nie wiem co gdzie jest. Chodzi o to ze wpisuje fraze i znajduje to co bym chcial, juz nie raz pisze w sprawie modyfikacji czy wogóle jest w modpacku. Pozdrawiam Aslainie! :) Edited September 21, 2019 by Santek Quote
AKwizard Posted September 21, 2019 Posted September 21, 2019 Jeśli się nie mylę to te wskaźniki są obecnie nielegalne i Aslain je usunął jakoś w maju, co do drugiej sprawy już padało pytanie i pisał że wiąże się z zmianą całego instalatora i nie będzie. Quote
Santek Posted September 21, 2019 Author Posted September 21, 2019 O ile sie nie myle to byl inny mod ktory pokazywal najblizszego wroga na ktorego miales bicie. mi chodzi o innego Quote
Administrator Aslain Posted September 22, 2019 Administrator Posted September 22, 2019 Na ta chwile wszelkie strzalki kierunku do wroga sa zabronione. Quote
Recommended Posts