slawoss Posted September 22, 2019 Posted September 22, 2019 Witam, korzystam od dawna z modpacku ale od tej wersji coś nie działa jak powinno. Nie działa mi parę rzeczy które od zawsze sobie instaluje z modpacka np. Ikony konturów pojazdów: używam J1mbo a od tej wersji mi nie działa brakuje mi także ilości hp obu drużyn, pingu, np jeszcze statystyk każdego pojazdu w garażu po wybraniu pojazdu. ktoś też spotkał się z takim problemem? Quote
Administrator Aslain Posted September 22, 2019 Administrator Posted September 22, 2019 Zalacz logi - info w podpisie posta. Zapewne lokalny problem, bo instalator dziala poprawnie. Quote
slawoss Posted September 23, 2019 Author Posted September 23, 2019 Witam, @Aslain Podaję logi _Aslains_Installer.log _Aslains_Installer_CompList.log _Aslains_Installer_Options.inf python.log xvm.log Quote
Administrator Aslain Posted September 27, 2019 Administrator Posted September 27, 2019 W logach nie znalazlem bledow. Upewnij sie ze instalujesz mody z prawami admina (prawy klik na exe) i gra rowniez jest uruchamiana na koncie z adminem. Quote
slawoss Posted September 27, 2019 Author Posted September 27, 2019 To już robiłem, nawet grę przeinstalowałem. Hmm nie podobno że muszę system .... bo mi się nie chce ale będę musiał chyba to zrobić. Jak piszesz że logi są Ok. Quote
Recommended Posts