osa1998 Posted September 27, 2019 Posted September 27, 2019 Cześć, Powróciłem do WoTa po długiej przerwie. Mam problem z wielkością wszystkiego co jest w WoT-ie. Wszystkie napisy i okienka mam nieporównywalnie małe. Kiedyś było większe i łatwiej się grało a teraz trzeba się przyglądać do monitora aby zobaczyć co jest gdzie. Tak samo w grze gdzie muszę się przybliżyć aby zobaczyć np czołgi przeciwników. Mimo że jest dużo miejsca na ekranie to i tak wszystko jest małe. Szczególnie w Bitwie jest najgorzej z mapą i z wielkością wszystkich paneli!!! Ktoś może mi pomóc jak to rozwiązać? - pewnie jest to jakoś banalne, ale ja nie ogarniam jak to wykombinować Quote
Administrator Aslain Posted September 27, 2019 Administrator Posted September 27, 2019 Ciezko mi powiedziec czy na zdjeciach to jest male, dla mnie wyglada normalnie. Zobacz w opcjacg grafiki czy masz wlaczone skalowanie interfejsu i jak tam ustawione. Rozmiar minimapki ustawiany jest klawiszami +- Quote
osa1998 Posted September 27, 2019 Author Posted September 27, 2019 Minimapę mogę zmienić, ale ten panel czołgu i załogi jest masakrycznie mały (wzrok mam dobry jak coś ;p) Quote
Recommended Posts