Mojson Posted October 9, 2019 Posted October 9, 2019 (edited) Witam, po ostatniej aktualizacji z dnia 09.10.19 doszukałem się dwóch małych ale dla mnie znaczących braków: Brak gwiadzek przy nazwach czołgów premium: Oraz brak doświadczenia, które brakuje mi do ukończenia czołgu: Wiem, że to pierdoły jednak się do nich przyzwyczaiłem :D Pozdrawiam. Aslains_WoT_Logs.zip Edited October 9, 2019 by Mojson
Administrator Aslain Posted October 9, 2019 Administrator Posted October 9, 2019 Brak ikonki jest powodem ze zmienilem komputer i zapomnialem skopiowac ikonke gwiazdki, naprawie to w kolejnym modpacku. Co do tego expa na tym ekranie to juz nie pamietam, czy to naprawialo sie jakims modem czy to po prostu wina xvma obecnego.
Mojson Posted October 10, 2019 Author Posted October 10, 2019 Gwiazdki przy nazwach czołgów wróciły, ale expa dalej nie ma.
Administrator Aslain Posted October 10, 2019 Administrator Posted October 10, 2019 Tak jak pisalem, generalnie to wina WG ze tego tam nie ma, oni to usuneli jakis czas temu, potem jakis mod to przywracal, chyba XVM, ale aktualne xvm nie jest ukonczone, dziala czesciowo tylko.
Mojson Posted October 11, 2019 Author Posted October 11, 2019 Dobrze, dzięki za pomoc. :) Temat może iść do zamknięcia.
Recommended Posts