Docent_Szpilarek Posted October 9, 2019 Posted October 9, 2019 Witam. Po pobraniu ostatniej aktualizacji gra się nie odpala i ciągle wywala komunikat : Połączenie z serwerem zostało przerwane. Powód : Desynchronizacja elementów związanych z "Materiałami eksploatacyjnymi" (1011).Proszę o pomoc, kilkukrotnie instalowałem grę na nowo,wszystkie sterowniki aktualne antywirus i zapora wyłączona - problem pozostał. Quote
Po_Kielichu Posted October 9, 2019 Posted October 9, 2019 mam to samo nic nie pomaga od 2 godzin tryb bezpieczny tez nie Quote
Docent_Szpilarek Posted October 9, 2019 Author Posted October 9, 2019 10 minut temu, Po_Kielichu napisał: mam to samo nic nie pomaga od 2 godzin tryb bezpieczny tez nie próbowałem juz wszystkiego nic nie pomaga Quote
Po_Kielichu Posted October 9, 2019 Posted October 9, 2019 wg check wyskakuje problem z aslainem z ikonkami ale w trybie bezpiecznym bez modow tez nie idzie Quote
masaxer Posted October 9, 2019 Posted October 9, 2019 (edited) U mnie wszystko działa oprócz statystyk XVM. Oczywiście na stronie xvm wszystko aktywowane. Ktoś też tak ma? W grze po zalogowaniu pokazuje się taka ikonka Kiedy klikam na enable przechodzi na stronę XVM żeby pobrać ten program: Edited October 9, 2019 by masaxer Quote
Administrator Aslain Posted October 9, 2019 Administrator Posted October 9, 2019 Problem nie jest zwiazany z modami. Quote
Recommended Posts