Jędrzej Posted October 9, 2019 Posted October 9, 2019 Witam. Po ostatnich aktualizacjach nie przerzuca mi zestawów stylizacyjnych między czołgami. Nie mogę znaleźć moda, który za to odpowiadał. Proszę o pomoc. Pozdro Quote
Administrator Aslain Posted October 9, 2019 Administrator Posted October 9, 2019 Pewnie uzywales Auxilium ktore zostalo usuniete, masz teraz do wyboru Auto Equip albo z XVM albo osobny ktory jest w dziale modow garazowych. Quote
Jędrzej Posted October 9, 2019 Author Posted October 9, 2019 Auxilium już nie wróci? Te które są dostępne zakładają tylko wyposażenie. Niestety kamuflażu żaden z nich nie przenosi. Quote
Administrator Aslain Posted October 9, 2019 Administrator Posted October 9, 2019 Do kamo jest Customization Manager, ale musisz na nowo ustawic w nim kamo na czolgach, tak jakbys od zera zakladal aby nauczyc moda wyborow. Nie wiem czy dziala poprawnie w 1.6.1.0 ale na razie nie bylo jakich potwierdzonych problemow. Auxilium wroci jak jego autor go naprawi. Quote
Jędrzej Posted October 9, 2019 Author Posted October 9, 2019 Customization Manager u mnie nie działa. Nie zdejmuje zestawów stylizacyjnych z czołgów. Po założeniu stylu na czołg A i przejściu do czołgu B ten styl jest niedostępny. Quote
Administrator Aslain Posted October 9, 2019 Administrator Posted October 9, 2019 O ile dobrze pamietam to ten mod nie dziala ze stylami akurat. Quote
Jędrzej Posted October 10, 2019 Author Posted October 10, 2019 14 godzin temu, Aslain napisał: Auxilium wroci jak jego autor go naprawi. Dzięki za dodanie z powrotem Auxilium. Bez tego moda jak bez ręki. Quote
Arkoma Posted October 30, 2019 Posted October 30, 2019 ja w zasadzie w tym samym temacie. Mam Auxilium , ale on przenosi tylko camo + farbki i inne, natomiast nie przenosi (nie zdejmuje) zestawów stylizacyjnych. Co robię źle? Quote
Administrator Aslain Posted October 31, 2019 Administrator Posted October 31, 2019 Nie uzywam tego moda wiec nie wiem, ale mozliwe ze nie przenosi wszystkiego, autor innego moda (Customization Manager) pisal mi kiedys ze z jakiegos tam powodu nie przenosi czegos tam, byc moze tego wlasnie i tutaj byc moze jest podobnie, ale niech sie wypowiedza moze ci ktorzy uzywali tego moda czy im to dzialalo kiedys czy nie. Quote
Recommended Posts