PAT_NOE Posted October 16, 2019 Posted October 16, 2019 Witaj. Używam Twojej paczki modów od zawsze i zawsze działało. Od ostatnich dwóch wersji po zainstalowaniu paczki gra się nie uruchamia. Wot zaczyna się ładować po czym samoczynnie się zamyka. Dodam że efekt dzieje się przy włączeniu instalacji moda dźwiękowego Shimada_sama's gun sound. Nie zawracałbym głowy i grał bez tego moda ale bardzo go lubię i nie wiem w czym problem. Oczywiście paczka z logami pod linkiem Bardzo dziękuję za wskazanie gdzie leży problem? https://drive.google.com/file/d/1jY6_Sopt0UqOoGX57LMzasNmuRfonrVL/view?usp=sharing Pozdrawiam Quote
Administrator Aslain Posted October 16, 2019 Administrator Posted October 16, 2019 Usun dzwieki Shimada sama. Quote
PAT_NOE Posted October 16, 2019 Author Posted October 16, 2019 Tak jak wyżej napisałem, zrobiłem to i działa ale nie ukrywam że zależy mi na tych dźwiękach. Czy są błędy? będzie update? Quote
Administrator Aslain Posted October 16, 2019 Administrator Posted October 16, 2019 Nie mam kontaktu z tym autorem, ale nie mam juz checi hostowania jego moda, od paru miesiecy wciaz te same problemy. Quote
Recommended Posts