byju Posted October 26, 2019 Posted October 26, 2019 (edited) Cześć Po patchu niestety nie mogę wejść poprzez klan na twierdzę i bitwy klanowe :( dxdiag.log folder_Aslains_Backup.txt folder_Aslains_Custom_mods.txt folder_mods.txt folder_profile.txt folder_res.txt folder_res_mods.txt Edited October 26, 2019 by byju Quote
Administrator Aslain Posted October 27, 2019 Administrator Posted October 27, 2019 Watpie bym mogl to sprawdzic, nie jestem w klanie ani nie gram klanowek wiec nie mam jak fizycznie to zbadac, a nawet jakbym mial to badanie na "zywej tkance" podczas bitew klanowych nie jest najlepszym pomyslem. Tak czy siak brakuje jeszcze logow XVM i pythona, jedyna nadzieja ze tak cos wypatrze. Quote
byju Posted October 27, 2019 Author Posted October 27, 2019 (edited) Załączam logi Aslains_WoT_Logs.zip Edited October 27, 2019 by byju Quote
Administrator Aslain Posted October 27, 2019 Administrator Posted October 27, 2019 Sprawdz najpierw czy bez XVM to sie dzieje. [skasuj folder mods\1.6.1.2\com.modxvm.xfw] Jesli nadal to go sprawdz bez modow garażowych, np. tj. Crew Exp od Spoter Interfejs starego sklepu Przycisk wielofunkcyjny w hangarze Widzialem ze raz odpalales klienta 64bit a potem 32bit, w ktory trybie byl problem? Quote
byju Posted October 27, 2019 Author Posted October 27, 2019 Przy obydwu :) w trybie bezpiecznym też to tak wyglądało. Quote
Administrator Aslain Posted October 27, 2019 Administrator Posted October 27, 2019 No jak w trybie bezpiecznym to o ile nie jest zabugowany (heh), to winne jest WG. Quote
Recommended Posts