piotr Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Cześć. NIe wiem jak wy , ale ja po odinstalowaniu plikow z dzwiekami od " Kriegstreiber's " moglem spowrotem normalnie uruchomic gre :) sprawdzcie moze to pomoze :) Quote
Administrator Aslain Posted February 9, 2015 Administrator Posted February 9, 2015 Ktory mod KT konkretnie? Jesli KT Ambiente to ostrzegalem o tym, reszta dzwiekow KT nie wplywa na gre po odinstalowaniu. Quote
piotr Posted February 9, 2015 Author Posted February 9, 2015 Po usunieciu wszystkich, a tego o ktorym pisales to go nie wgrywalem.Jak bede miec troszke wiecej wolnego czasu to sprawdze po koleji wgrywajac mod po modzie. Quote
piotr Posted February 10, 2015 Author Posted February 10, 2015 A jeszcze jedno, nie wiem dla czego ale czasem jest problem z instalowaniem sie wszystich zaznaczonych modow tj. zaznaczam jakis mod i on sie nie instaluje , dopiero jak zrobie ponowna instalke to w tedy mod sie instaluje :-( zobacz czy cos z tym da sie zrobic. Quote
piotr Posted February 14, 2015 Author Posted February 14, 2015 Aslain, jak dasz rade to zobacz bibloteki DLC w autoaimie, bo jak instalowalem caly mod z plikiem extended DLC to gra sie wieszala przy wczytywaniu garazu, jak tylko odznazcylem je to normalnie gra sie ladowala. Quote
Recommended Posts