Skazikov Posted November 7, 2019 Posted November 7, 2019 Mody w garażu jak na załączonym screenie nie działają i wyświetla sie taki komunikat. Nie pokazuje załogantów i ogólnie coś sie z*ebało Aslains_WoT_Logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted November 7, 2019 Administrator Posted November 7, 2019 Cholera wie, zainstalowalem to samo co masz w logach i nic mi sie nie sypie wiec to problem lokalny. Upewnij sie ze instalujesz jako admin i odpalasz gre tez jako admin. Logi pythona puste. Quote
Skazikov Posted November 7, 2019 Author Posted November 7, 2019 W takim razie chyba musze sobie zrobić przerwe i poczekać na jakiś większy patch, może to coś zmieni ;>. Quote
Skazikov Posted November 8, 2019 Author Posted November 8, 2019 Dzisiaj pobrałem na nowo wszystko i odpaliłem jedną bitwe i masz na screenach rezultaty: 1. dziwne ładowanie bitwy 2. nie wyświetliło mi czołgów i minimapa sie zjebała nie da sie jej powiększyć ani pomniejszyć 3.żarówa świeci i nie gaśnie 4. pod koniec bitwy wyświetliło mi tylko 2 czołgi Aslains_WoT_Logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted November 8, 2019 Administrator Posted November 8, 2019 Niestety to samo co wczesniej w logach, logi pythona puste, w xvm.log sieczka. Quote
Skazikov Posted November 8, 2019 Author Posted November 8, 2019 jakiś pomysł co moge zrobić w tej sytuacji? :( Quote
Administrator Aslain Posted November 8, 2019 Administrator Posted November 8, 2019 Sugerowales sie poprzednimi zaleceniami (admin)? Upewnij sie tez ze jakis antywir nie blokuje nic przy okazji. Quote
Skazikov Posted November 8, 2019 Author Posted November 8, 2019 Tak, zrobiłem jak napisałeś. Nic to nie dało...Problem pojawił się w momencie jak dodali ten durny wargaming center. Wcześniej było wszystko Ok, od momentu wprowadzenia tego syfu problem się pojawił. Quote
xxx_Mario_xxx Posted November 8, 2019 Posted November 8, 2019 (edited) elooo.... u mnie to samo sie dzieje co u kolegi wyzej, dodam do tego info że jak wroce na poprzedni (#06) twój modpack to wszystko jest ok i działa normalnie a na tym (#07) wyskakuja kwiatki te same co u kolegi. p.s. U mnie od samego poczatku chodził WOT na WGC z racji win10 i niebyło problemu, wiec to coś w paczce musi sie krzaczyc. p.s.2 po kilku próbach znalazłem czesciowy bład - Instalator instaluje nie do tego folderu co powinien. te 4 foldery powinny sie instalowac do folderu World_of_Tanks_EU Nowy obraz mapy bitowej.bmp Edited November 8, 2019 by xxx_Mario_xxx 1 Quote
Skazikov Posted November 9, 2019 Author Posted November 9, 2019 Dobra,odinstalowałem i zainstalowałem na nowo całego wota i chyba pomogło. Garaż wyświetla sie normalnie. Nie wiem co było przyczyną tego że tak się stało ale oficjalnie jebać. Quote
Administrator Aslain Posted November 9, 2019 Administrator Posted November 9, 2019 10 hours ago, xxx_Mario_xxx said: elooo.... u mnie to samo sie dzieje co u kolegi wyzej, dodam do tego info że jak wroce na poprzedni (#06) twój modpack to wszystko jest ok i działa normalnie a na tym (#07) wyskakuja kwiatki te same co u kolegi. p.s. U mnie od samego poczatku chodził WOT na WGC z racji win10 i niebyło problemu, wiec to coś w paczce musi sie krzaczyc. p.s.2 po kilku próbach znalazłem czesciowy bład - Instalator instaluje nie do tego folderu co powinien. te 4 foldery powinny sie instalowac do folderu World_of_Tanks_EU Nowy obraz mapy bitowej.bmp 4.33 MB · 1 download To nie jest wina modpacka. WG pewnie popsulo Wam przejscie do Wargaming Center, najlepiej przeinstaluj cala gre od zera jak kolega powyzej lacznie z usuwaniem WGC. Quote
xxx_Mario_xxx Posted November 9, 2019 Posted November 9, 2019 Póki co wróciłem do wersji #06 i działa bezproblemowo. Ja Wargaming Center miałem od początku, wiec tu nie leży wina po jego stronie bo an wszystkich poprzednich twoich modpakach działa. Jak bede miał czas to zrobie reinstalke, a póki co szkoda zachodu bo w #07 dla mnie nic ciekawego poza xvm nie ma, wiec spokojnie na #06 moge grać. Quote
Administrator Aslain Posted November 9, 2019 Administrator Posted November 9, 2019 Tak czy siak nie jest to wina instalatora :) Oczywiscie mozesz myslec ze jest i uzywac #06. To ze ten modpack dziala a pozniejszy nie, jest prawdopodobnie czystym przypadkiem. Nie zalaczyles tez logow wiec nie da sie i tak nic sprawdzic, aczkolwiek na fotce ktora zalaczyles widac ze utworzyly sie foldery po za katalogiem z grą, nie widac daty ich utworzenia wiec tez nie da sie dokladnie zdiagnozowac, ale taki sam efekt powodowal jakis czas temu blad w WGC (od WG), i to najprawdopodobnie jest przyczyna nie dzialania, stad sugestia reinstalacji kompletnej z usunieciem wszystkiego we folderze z gra. Quote
xxx_Mario_xxx Posted November 9, 2019 Posted November 9, 2019 te foldery aktualizowały sie datą przy kazdym odpaleniu WOTa, nawet jak je usunąłem czy przeniosłem w prawidłowe miejsce to po wejsciu do gry znow sie tworzyły. nic nie kasowałem z plików a znalazłem inny sposób, poprostu wszedłem w rejestr systemowy i pokasowałem wszystkie klucze zwiazane z GameCenter, Wargaming i worldOfTanks, zainstalowałem modpack i śmiga. Quote
Recommended Posts