Jump to content

Błąd podczas uruchamiania skryptu

Recommended Posts

• Administrator
Posted

Cholera wie, zainstalowalem to samo co masz w logach i nic mi sie nie sypie wiec to problem lokalny. Upewnij sie ze instalujesz jako admin i odpalasz gre tez jako admin. Logi pythona puste.

Posted

Dzisiaj pobrałem na nowo wszystko i odpaliłem jedną bitwe i masz na screenach rezultaty:

1. dziwne ładowanie bitwy

2. nie wyświetliło mi czołgów i minimapa sie zjebała nie da sie jej powiększyć ani pomniejszyć

3.żarówa świeci i nie gaśnie 

4. pod koniec bitwy wyświetliło mi tylko 2 czołgi

shot_029.jpg

shot_030.jpg

shot_031.jpg

shot_032.jpg

Aslains_WoT_Logs.zip

Posted

Tak, zrobiłem jak napisałeś. Nic to nie dało...Problem pojawił się w momencie jak dodali ten durny wargaming center. Wcześniej było wszystko Ok, od momentu wprowadzenia tego syfu problem się pojawił.

Posted (edited)

elooo....
u mnie to samo sie dzieje co u kolegi wyzej, dodam do tego info że jak wroce na poprzedni (#06)  twój modpack to wszystko jest ok i działa normalnie a na tym (#07) wyskakuja kwiatki te same co u kolegi.

p.s. U mnie od samego poczatku chodził WOT na WGC z racji win10 i niebyło problemu, wiec to coś w paczce musi sie krzaczyc.
p.s.2 po kilku próbach znalazłem czesciowy bład - Instalator instaluje nie do tego folderu co powinien. te 4 foldery powinny sie instalowac do folderu World_of_Tanks_EU

Nowy obraz mapy bitowej.bmp

Edited by xxx_Mario_xxx
  • Like 1
Posted

Dobra,odinstalowałem i zainstalowałem na nowo całego wota i chyba pomogło. Garaż wyświetla sie normalnie. Nie wiem co było przyczyną tego że tak się stało ale oficjalnie jebać.

• Administrator
Posted
10 hours ago, xxx_Mario_xxx said:

elooo....
u mnie to samo sie dzieje co u kolegi wyzej, dodam do tego info że jak wroce na poprzedni (#06)  twój modpack to wszystko jest ok i działa normalnie a na tym (#07) wyskakuja kwiatki te same co u kolegi.

p.s. U mnie od samego poczatku chodził WOT na WGC z racji win10 i niebyło problemu, wiec to coś w paczce musi sie krzaczyc.
p.s.2 po kilku próbach znalazłem czesciowy bład - Instalator instaluje nie do tego folderu co powinien. te 4 foldery powinny sie instalowac do folderu World_of_Tanks_EU

Nowy obraz mapy bitowej.bmp 4.33 MB · 1 download

To nie jest wina modpacka. WG pewnie popsulo Wam przejscie do Wargaming Center, najlepiej przeinstaluj cala gre od zera jak kolega powyzej lacznie z usuwaniem WGC.

Posted

Póki co wróciłem do wersji #06 i działa bezproblemowo.
Ja Wargaming Center miałem od początku, wiec tu nie leży wina po jego stronie bo an wszystkich poprzednich twoich modpakach działa.

Jak bede miał czas to zrobie reinstalke, a póki co szkoda zachodu bo w #07 dla mnie nic ciekawego poza xvm nie ma, wiec spokojnie na #06 moge grać.

• Administrator
Posted

Tak czy siak nie jest to wina instalatora :) Oczywiscie mozesz myslec ze jest i uzywac #06. To ze ten modpack dziala a pozniejszy nie, jest prawdopodobnie czystym przypadkiem. Nie zalaczyles tez logow wiec nie da sie i tak nic sprawdzic, aczkolwiek na fotce ktora zalaczyles widac ze utworzyly sie foldery po za katalogiem z grą, nie widac daty ich utworzenia wiec tez nie da sie dokladnie zdiagnozowac, ale taki sam efekt powodowal jakis czas temu blad w WGC (od WG), i to najprawdopodobnie jest przyczyna nie dzialania, stad sugestia reinstalacji kompletnej z usunieciem wszystkiego we folderze z gra.

Posted

te foldery aktualizowały sie datą przy kazdym odpaleniu WOTa, nawet jak je usunąłem czy przeniosłem w prawidłowe miejsce to po wejsciu do gry znow sie tworzyły.

nic nie kasowałem z plików a znalazłem inny sposób, poprostu wszedłem w rejestr systemowy i pokasowałem wszystkie klucze zwiazane z GameCenter, Wargaming i worldOfTanks, zainstalowałem modpack i śmiga.