kzb3 Posted November 10, 2019 Posted November 10, 2019 dzisiaj zownu wystąpił u mnie dziwny błąd. Po zakończeniu odliczania jak już pojazdy się rozjeżdżały zaczęło mi cos lagować, po czym zaświeciła się czerwona lampa i all się zablokowało - wystąpił ten błąd u mnie o 21.26. Po restarcie całego wot okazało się że nie działa Battle Assistant bo kiedy naciskam klawisz G wygląda to tak jak na foto i nie idzie nic zrobić. Pisałem do autora moda na twoim discordzie ale nic się nie dowiedziałem. Wymieniłem z nim kilka odpowiedzi, potem stwierdził że muszę poczekac bo jest chwilowo zajęty i tak czekam już 3 tygodnie. Poniżej zdjęcie z błędem, film z gry oraz wymagane pliki (Aslain wot logs.zip oraz python.log z folderu win32) python.log Aslains_WoT_Logs.zip 20191110_2126_usa-A88_M53_55_07_lakeville.wotreplay Quote
kzb3 Posted November 11, 2019 Author Posted November 11, 2019 dzisiaj znowu sytuacja się powtórzyła o godzinie 20:18 python.log Quote
Recommended Posts