kubinistm Posted February 10, 2015 Posted February 10, 2015 Mam taki problem dosyć często wywala mnie z gry i to dosyć często problem pojawił się w 9.5 . Podaczas bitwy w garażu potrafi mnie wywalić w kazdym momencie . Grałem z modami , bez modów , reinstalowałem wota , nie pomogło . Antywirusa mam zapora nie blokuje , sprawdzałem na 2 internetach na łączu kablowym TP i na radiowce PLUS . Tylko tyle że z TS mnie nie wywala inne gry sieciowe działają bezproblemowo gdy pobieram duże pliki i zajmuje to dużo czasu nic się nie przerywa . Tylko ten PIERDOLONY WOT ! . Miał może ktoś podobny problem i wie jak go rozwiązać ? Albo chociaż jakieś propozycje bo irytuje mnie strasznie fakt w środku bitwy strzelam a tu POŁĄCZENIE Z SERWEREM PRZERWANE ......... Quote
kubinistm Posted February 10, 2015 Author Posted February 10, 2015 Robiłem test pingów w CMD i podczas robienia testu wywaliło mnie 3 krotnie po zakończeniu testu pakiety wysłane 51 odebrane 51 stracone 0 . Quote
Administrator Aslain Posted February 10, 2015 Administrator Posted February 10, 2015 Jesli bez modow tez to sie dzieje.... to pisz do supportu WG, moze cos wymysla? Quote
kubinistm Posted February 10, 2015 Author Posted February 10, 2015 No to napewno rozwiążą sprawę :-( Quote
Administrator Aslain Posted February 10, 2015 Administrator Posted February 10, 2015 Ciezka sprawa bo powodem moze byc wszystko, a WG ma zabugowanego klienta ktory sam z siebie wywala w 9.5. Moze byc tez cos w komputerze, nie wiem jak sie laczysz z netem, ale moze byc karta sieciowa, lub zle drivery, wirusy... no ciezko cos doradzic, nie jest to moj komputer, nie mam pojecia co tam masz i co z tym sie dzialo. Potrzebny informatyk, albo duzo szczescia. Zrob tez to http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/301897-client-integrity-check/ ale nie wiem czy komendy nie zmienili w miedzyczasie. Quote
Recommended Posts