Jump to content

Połączenie z serwerem zostało przerwana

Recommended Posts

Posted

Mam taki problem dosyć często wywala mnie z gry i to dosyć często problem pojawił się w 9.5 . Podaczas bitwy w garażu potrafi mnie wywalić w kazdym momencie .

Grałem z modami , bez modów , reinstalowałem wota , nie pomogło .

Antywirusa mam zapora nie blokuje , sprawdzałem na 2 internetach na łączu kablowym TP i na radiowce PLUS . Tylko tyle że z TS mnie nie wywala inne gry sieciowe działają bezproblemowo gdy pobieram duże pliki i zajmuje to dużo czasu nic się nie przerywa . Tylko ten PIERDOLONY WOT ! . Miał może ktoś podobny problem i wie jak go rozwiązać ? Albo chociaż jakieś propozycje bo irytuje mnie strasznie fakt  w środku bitwy strzelam a tu POŁĄCZENIE Z SERWEREM PRZERWANE .........

Posted

Robiłem test pingów w CMD i podczas robienia testu wywaliło mnie 3 krotnie po zakończeniu testu pakiety wysłane 51 odebrane 51 stracone 0 .

• Administrator
Posted

Ciezka sprawa bo powodem moze byc wszystko, a WG ma zabugowanego klienta ktory sam z siebie wywala w 9.5.

Moze byc tez cos w komputerze, nie wiem jak sie laczysz z netem, ale moze byc karta sieciowa, lub zle drivery, wirusy... no ciezko cos doradzic, nie jest to moj komputer, nie mam pojecia co tam masz i co z tym sie dzialo. Potrzebny informatyk, albo duzo szczescia.

Zrob tez to http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/301897-client-integrity-check/ ale nie wiem czy komendy nie zmienili w miedzyczasie.