Widmo.SG Posted November 15, 2019 Posted November 15, 2019 Witam Który mod odpowiada za odliczanie czasu do końca pożaru lub zalania jak na screenie poniżej: Screen Druga sprawa, używam modów pokazujących poruszanie się okrętów (przód, tył etc). Czy jest jakiś sposób aby też w trakcie grania lotniskowcem te mody funkcjonowały ? z góry dzięki za pomoc Quote
Administrator Aslain Posted November 16, 2019 Administrator Posted November 16, 2019 1. Te odliczanie to w gre wbudowane, bo nie pamietam zebym mial takiego moda. 2. Sam nie gram lotniskowcami to nie wiem czy tam to widac, trzeba by sie dowiedziec od autora moda, ale z tego co wiem to jest mega ciezko dostepny. Quote
Widmo.SG Posted November 17, 2019 Author Posted November 17, 2019 Ad. 1 Czyli co - jakiś mod je dezaktywuje że nie mam tego ??? (coś koliduje ?) AD. 2 Jak tak chopina zapracowany to raczej kiepsko będzie z aktualką do tego :) Quote
Recommended Posts