raxo Posted December 9, 2019 Posted December 9, 2019 Po zainstalowaniu Aslaina z własnymi parametrami mam problem z wyświetlaniem się informacji o pociskach podczas bitwy. Wciskam CTRL i najeżdżam na pociski ale nic się nie wyświetla. W razie czego mogę podrzucić plik z ustawieniami instalatora. Quote
Administrator Aslain Posted December 9, 2019 Administrator Posted December 9, 2019 Pewnie masz gdzies w poblizu hitloga XVM z mozliwoscia przesuwania myszka, przesun go w inne miejsce i powinno zadzialac. Quote
raxo Posted December 9, 2019 Author Posted December 9, 2019 Hitlog z XVM jest na górze ale z ciekawości sprawdzę. Quote
Administrator Aslain Posted December 9, 2019 Administrator Posted December 9, 2019 Ew. zainstaluj wersje bez przesuwania. Quote
raxo Posted December 9, 2019 Author Posted December 9, 2019 Dobra faktycznie, tylko problem w tym że hitlog przestał działać (tzn. nic się nie wyświetla ale mogę przesunąć to niewidzialne okienko). Więc przeinstaluje go i dam opcję bez przesuwania. Quote
Administrator Aslain Posted December 9, 2019 Administrator Posted December 9, 2019 Niestety te przesuwanie hitloga nie do konca dopracowane jest przez devsow XVM. Quote
Recommended Posts