vvvvvv13 Posted December 11, 2019 Posted December 11, 2019 Witam wcześniej żeby wyłączyć "showPromoTeaser" wystarczyło ustawić na false w pliku features_remover , w folderze Wot\mods\configs\pmod , a teraz nie wiem jak to wyłączyć żeby w garażu nie wyswietlały się informacje/promocje od WG w lewym dolnym rogu , zmnienił się mod i nie wiem gdzie to znaleść , ktoś pomoże ? Quote
Administrator Aslain Posted December 12, 2019 Administrator Posted December 12, 2019 W hangar.xc "combatIntelligence": { // false - disable display pop-up messages in the hangar. // false - отключить отображение всплывающих сообщений в ангаре. "showPopUpMessages": false, // false - disable display unread notifications counter in the menu. // false - отключить отображение счетчика непрочитанных уведомлений в меню. "showUnreadCounter": true }, Trzeba instalowac XVM. 1 Quote
vvvvvv13 Posted December 12, 2019 Author Posted December 12, 2019 Wartość zmieniłem , wszystko działa. Quote
Administrator Aslain Posted December 12, 2019 Administrator Posted December 12, 2019 Normalnie bym to dodal do modpacka jako opcja ale WG zabronilo mi. Quote
k4loryfer Posted December 12, 2019 Posted December 12, 2019 5 godzin temu, Aslain napisał: Normalnie bym to dodal do modpacka jako opcja ale WG zabronilo mi. W jaki sposób? jesteś niezależnym twórcom i kreatorem paczki w żaden sposób nie uzależniony od WG chyba ze jest inaczej. Quote
Administrator Aslain Posted December 12, 2019 Administrator Posted December 12, 2019 Powiedzmy ze to byla taka prosba do mnie, jesli bym nie posluchal to mialbym pod gorke z nimi. Quote
Recommended Posts