KeyJey Posted December 11, 2019 Share Posted December 11, 2019 Po ściągnięciu Aslains_WoT_Modpack_Installer_v.1.7.0.0_02 instalator się w ogóle nie uruchamia. do 1.6.xx wszystko działało jak trzeba. Aslains_WoT_Logs.zip Quote Link to comment
Administrator Aslain Posted December 12, 2019 Administrator Share Posted December 12, 2019 Logi pochodza ze starej wersji modpacka. Quote Link to comment
KeyJey Posted December 16, 2019 Author Share Posted December 16, 2019 Innych nie mam. Klikam w instalator (właśnie ściągnąłem nową wersję 1.7.0.1 #5) i się nie instaluje w ogóle. Po dwukliku kółko się zakręci i tyle. Nic się nie dzieje - stąd jak mniemam brak logów. Znalazłem rozwiązanie. Po kliknięciu prawym klawiszem na plik na samym dole (Win 10) w karcie "Ogólne" pojawił się napis - "Ten plik został ściągnięty z innego kompoutera i jest potencjalnie niebezpieczny. Odblokuj aby używać" Pierwszy raz się z tym spotkałem w Windows - Defender po skanowaniu nic nie wykrył w pliku ale plik został zablokowany (ściągałem poprzez direct link ze źródła 1). Quote Link to comment
dominikg Posted December 16, 2019 Share Posted December 16, 2019 Mam dokładnie to samo. próbowałem instalować na innym dysku to nawet nie widać zainstalowanych plików. Brakuje mi pomysłów co jest nie tak Quote Link to comment
Recommended Posts