mirgor Posted December 15, 2019 Posted December 15, 2019 Witam Aslainie Mam proglem z językiem w grze Po wgraniu Twojej paczki modów język zmienił mi się na angielski.Na stronie tytułowej gry mam zaznaczony polski.Odinstalowałem grę i ponownie ściągnęłem . Na próbę odpaliłem grę i było po polsku lecz jak wgrałem Twoją paczkę zaś było po angielsku.Co jest nie tak? Pozdrawiam Quote
Administrator Aslain Posted December 15, 2019 Administrator Posted December 15, 2019 Witaj Sprawdz wszystkie mody jakie wybrales, zapewne wybrales taki ktory zmienia jezyk na angielski. Quote
mirgor Posted December 16, 2019 Author Posted December 16, 2019 Witam Paczkę ściągnęlem z polskiej części forum Pozdrawiam Quote
Administrator Aslain Posted December 16, 2019 Administrator Posted December 16, 2019 To akurat nie ma znaczenia, wazne jest co wybrales w paczce, a wybrales moda ktorego efekt zamierzony lub nie jest taki ze zmienia sie jezyk gry. Dlatego nalezy przegladnac co wybrales takiego. Jak zalaczysz logi to moge podpowiedziec. Jak wygenerowac logi pisze w podpisie moich posow. Quote
Recommended Posts