Jump to content

mod procent szans na zwyciestwo.

seikuPL

Recommended Posts

Posted (edited)

Witam. Po zainstalowaniu nowej wersji wot (1.7) nie widzę opcji zainstalowania mod "procent szans na zwyciestwo", zarówno w paczce modów jak i w aktualizacji xvm.

Przeczytałem znaleziony na forum Wota post na ten temat : http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/156284-1701-aslains-wot-modpack-wpicture-sound-preview-05-16-12-2019/page__st__24760#topmost , gdzie udzieliłeś odpowiedzi, że jest to mozliwe. W nowej wersji wot rozegrałem dopiero jedna bitwę na randomach ale bez anonimizera, to chyba nie ma znaczenia bo i tak w nowej paczce nie mogę znaleźć tego modu. 

Pozdrawiam i proszę o wyrozumiałość w temacie (mam już prawie "6" z przodu i średnio ogarniam informatyczne nowinki :) )

Edited by seikuPL
  • Administrator
Posted

Niestety mod na szanse na zwyciestwo przestal dzialac w aktualizacji 1.7.0.x, i aktualnie go nie ma w paczce, nikt tez nie chce sie podjac jego aktualizacji. Jest podobny mod od eks pointa ale on doklada adware i malware do modow i mozna skonczyc z wirusem albo problemami przez co ma permanentnego bana na jego mody w paczce.