vvvvvv13 Posted December 19, 2019 Posted December 19, 2019 (edited) Z dzisiejszym updatem Wota , są problemy ze sterowaniem a dokładnie nie działa myszka poza strzelaniem , kamera się nie rusza , energia pełna a jest warn na czerwono. Domyślam się że to wina XVM , trzeba pewnie poczekać na nową wersje. Na wszelki wypadek dodaje zdjęcia i log. Aslains_WoT_Logs.zip Edited December 19, 2019 by vvvvvv13 Quote
Administrator Aslain Posted December 19, 2019 Administrator Posted December 19, 2019 Tak, WG znow popsulo mody bez zmiany numeru folderu do modow, bo po co, oni zmieniaja tylko jak nic sie nie psuje.... Proponuje sprobowac usunac mody od celownikow oraz XVM, moze pomoze. I czekac na akt. paczki, ale na razie nie mam co aktualizowac bo moderzy spia. 1 Quote
vvvvvv13 Posted December 19, 2019 Author Posted December 19, 2019 Ok jak zawsze w patchu od WG , 40% poprawek i 60% błędów. Akurat zdąże skiknąć po kawe na stacje w innym województwie. Dzięki za szybkie info. Quote
dydex Posted December 19, 2019 Posted December 19, 2019 potwierdzam problem .dobrze że zgłoszony bo już myślałem, że tylko u mnie jest crash:) Quote
Prochor13 Posted December 19, 2019 Posted December 19, 2019 nie moge zainstalować nowej paczki podpowiada ze wykryto nieodpowiednia wersje klienta gry ??? Quote
vvvvvv13 Posted December 19, 2019 Author Posted December 19, 2019 33 minuty temu, Prochor13 napisał: nie moge zainstalować nowej paczki podpowiada ze wykryto nieodpowiednia wersje klienta gry ??? Dzisiaj planowany jest jeszcze jeden mikropacz od WG, który zmieni foldery na 1.7.0.2 około godziny 13:00 UTC, niestety musze wyjść z domu i wrócę dopiero kolo 18:00 UTC, więc nowej paczki nie będzie w tym czasie. Tak napisał Aslain , poczekaj jak wróci do domu. Quote
Recommended Posts