Mojson Posted December 20, 2019 Posted December 20, 2019 Cześć, podczas bitwy na panelach bocznych znikają mi statystyki :( Tak jakby każdy miał anonimizera tylko, że nicki widać normalnie. Aslains_WoT_Logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted December 20, 2019 Administrator Posted December 20, 2019 Nie jest to odemnie zalezne, mozna zglosic po angielsku do tworcow XVM: https://koreanrandom.com/forum/topic/53551-stats-stop-working/ Oni oczywiscie zwalaja na jakies inne mody, ale nie sadze zeby to byl powod. Nalezy tez pamietac ze jesli sie uzywalo anonimizera to trzeba odczekac 12h. Quote
Mojson Posted December 20, 2019 Author Posted December 20, 2019 Nigdy go nawet nie odpaliłem i szczerze mówiąc gardzę tą opcją. No dobrze spróbuję coś im tam wysłać. A niech mi Pan powie Panie Aslainie, co ja mam im tam wysłać? Logi z Twojej aplikacji czy co? Quote
Administrator Aslain Posted December 20, 2019 Administrator Posted December 20, 2019 Znajac ich to powiedza zeby zalaczyc logi xvm i pythona ale bez uzywania Innych modyfikacji po za ta ktora jest do pobrania z ich strony. Czyli domyslny xvm. Quote
Mojson Posted December 20, 2019 Author Posted December 20, 2019 Okej to dzięki, temat można zamknąć :) Quote
Administrator Aslain Posted December 20, 2019 Administrator Posted December 20, 2019 Przegladalem logi ale nie znalazlem tam odpowiedzi, tylko bledy od troche nieaktualnych modow od celownikow - nie sadze by one to powodowaly. Moja teoria jest taka ze to XVM server ma jakies problemy, pewnie jak wprowadzili te chowanie statow dla anonimow cos zrobili nie tak ze czasami dotyka to zwyklych uzytkownikow. Quote
HEGMAN Posted December 20, 2019 Posted December 20, 2019 Hej Wydaje mi się ,że problem wynika z dodania do panelu graczy,opcji oznak biegłości. Wcześniej nie było tego problemu (mimo anonymizera) od dwóch dni jest z tym problem. Osobiście mimo ,że nie używam anonymizera ,to po każdej bitwie mam przy nicku "oczko" i informację ,że moje statystki i nick ,nie są widoczne dla innych graczy. Quote
Administrator Aslain Posted December 20, 2019 Administrator Posted December 20, 2019 Najnowszy build ma jakis fix do statystyk w sytuacji z konfliktami z innymi modami. Moze to cos pomoze. Quote
Prochor13 Posted December 20, 2019 Posted December 20, 2019 mam taki problem od ostatniej aktualizacji ze xvm co 3 albo 4 bitwa nie dziala musze zaktualizowac na stronie xvm staty wtedy wraca do normy tego nie bylo Quote
Fish Posted December 21, 2019 Posted December 21, 2019 Nie pomaga, co 2-3 bitwy znikają staty. Trzeba aktualizację zrobić i działa. Zacznę grać bez tego gówna. Quote
Administrator Aslain Posted December 21, 2019 Administrator Posted December 21, 2019 To blad w XVM (jakis konflikt zrobili z innymi modami, aktualnie to naprawiaja albo juz sie udalo). Quote
Recommended Posts