Bladawiec Posted December 23, 2019 Posted December 23, 2019 (edited) Mam problem, po zainstalowaniu moda, ładowanie gry po zalogowaniu i synchronizacji zawiesza się na ostatnim etapie wchodzenia do gry. Po de instalacji moda mogę wchodzić do gry bez przeszkód. Mam to już od trzech wersji moda. Edited December 23, 2019 by Bladawiec Quote
Administrator Aslain Posted December 24, 2019 Administrator Posted December 24, 2019 Nie sadze zeby to byl blad w modach, ale zalacz logi zobaczy czy sa jakies oznaki. Jak to zrobic pisze w linku w moim podpisie. Quote
Bladawiec Posted December 24, 2019 Author Posted December 24, 2019 To mi wystarczy, pewnie mam jakieś krzaki w WOTcie na moim kompie stacjonarnym, bo z laptopa poszło bez przeszkód. Dzięki, szczęśliwych i pogodnych Świiąt Ci życzę, Bladawiec. Quote
Bladawiec Posted December 25, 2019 Author Posted December 25, 2019 Cześc, Tak, na przyszłość, gdyby był podobny problem, to była nowa instalacja win10, jednak przy instalacji gry korzystałem z kopii WOT-a z poprzedniej instalacji. Problem minął kiedy zainstalowałem GeForece Experience, tak jak w było w poprzedniej konfiguracji win10 z kopii gry, którą wykorzystałem w obecnej. Quote
Recommended Posts