przemek8821 Posted December 26, 2019 Posted December 26, 2019 (edited) Witam , posiadam zablokowana kłódkę na obligacjach ale mimo to automatyczne uzupełnianie dyrektyw pobiera mi obligacje z konta, wcześniej tego nie zaobserwowałem. Przy ręcznych zakupach nie mam możliwości kupowania za obligacje czyli działa przynajmniej częściowo. pozdrawiam Przemek ps nie działa mi plik exe do logów nie tworzy nic w folderze. Edited December 26, 2019 by przemek8821 dodanie zdjecia Quote
Administrator Aslain Posted December 26, 2019 Administrator Posted December 26, 2019 Jesli nawet tak jest to nie mam na to wplywu, kłódka jest zamknięta więc nie powino nic pobierać. Może są jakies szczególne przypadki, cięzko powiedziec bo nie uzywam obligacji. Quote
przemek8821 Posted December 26, 2019 Author Posted December 26, 2019 ok, wyłączyłem auto-uzupełnianie. Wesołych Swiat Quote
Administrator Aslain Posted December 26, 2019 Administrator Posted December 26, 2019 Wzajemnie! Quote
Recommended Posts