Arcadius1 Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 Witam, Prośba, wrzucając teraz nową paczkę na karuzeli pojawiły się nowe ( jak dla mnie ) informacje dodatkowe. Czy można je jakoś opisać. Większość wiem co oznaczają natomiast nie wszystkie. Jeżeli jest już gdzieś to opisane to proszę tylko o linka do tematu. Sam nie znalazłem. Dziękuję. Quote
Administrator Aslain Posted February 13, 2015 Administrator Posted February 13, 2015 Dodam ich opis pozniej, generalnie w nazwie masz co pokazuje :) Quote
Arcadius1 Posted February 13, 2015 Author Posted February 13, 2015 niestety nie mogę umieścić tutaj printscrina. W nazwie pokazuje tylko "pokaż dodatkowe informacje w karuzeli" Opisu brak. Pokazuje ilość Hp ktróre pozostało. Sorki, ale czekam na Twój opis. P.s. Używam Twojej paczki już dość długo. Jest świetna, dobra robota. Niestety nie potrafię rozgryźć tego w garażu. Czekam na Twój opis. Aslain zrobiłeś kawał dobrej roboty. Dzięki od siebie i wielu z mojego klanu!!! Quote
Administrator Aslain Posted February 13, 2015 Administrator Posted February 13, 2015 Dzieki :) Na szybko zrobiłem teraz: 1 Quote
Recommended Posts