chacky01 Posted December 28, 2019 Share Posted December 28, 2019 Problem pojawil sie dzisiaj. Wywala kompletnie z gry do pulpitu po czym od nowa musze wchodzic i sie logowac. Zdarza sie to na roznych czolgach i roznych mapach. Aslains_WoT_Logs.zip Quote Link to comment
paul29b Posted December 28, 2019 Share Posted December 28, 2019 (edited) U mnie to samo od wczoraj, już zmieniałem kilka różnych modów, nawet wersję 08 instalowałem ale cały czas albo podczas ładowania gry albo w trakcie gry wywala do pulpitu. Różne czołgi, różne mapy. Aslains_WoT_Logs.zip Edited December 28, 2019 by paul29b dodanie pliku Quote Link to comment
Administrator Aslain Posted December 28, 2019 Administrator Share Posted December 28, 2019 1 hour ago, chacky01 said: Problem pojawil sie dzisiaj. Wywala kompletnie z gry do pulpitu po czym od nowa musze wchodzic i sie logowac. Zdarza sie to na roznych czolgach i roznych mapach. Aslains_WoT_Logs.zip 224.67 kB · 0 downloads Chyba mod ATAC! Ci się wiesza czasami. 16 minutes ago, paul29b said: U mnie to samo od wczoraj, już zmieniałem kilka różnych modów, nawet wersję 08 instalowałem ale cały czas albo podczas ładowania gry albo w trakcie gry wywala do pulpitu. Różne czołgi, różne mapy. Aslains_WoT_Logs.zip 732.86 kB · 0 downloads Ciezko powiedziec, a jesli usuniec AutoAimIndication+ ? Mozliwe ze wieszanie jest tez powodowane przez XVM. Ostatnio nasililo sie raportowanie o wieszaniu/zacinaniu gry, ale nie mam na razie na to konkretnej odpowiedzi. Quote Link to comment
paul29b Posted December 28, 2019 Share Posted December 28, 2019 (edited) Dzięki za odpowiedź. Najpierw przed Twoim postem odinstalowałem "KoreanRandom" - w innym poście wyczytałem, że być może to jest ten problem i zagrałem 5 bitew bez problemów, następnie ten autoaim też odinstalowałem i kolejne 5 bitew też bez wywalania (a wcześniej to max 2 bitwy były bez problemów) i oby tak zostało. Jeszcze dodam, że przed tymi grami odpaliłem ccleaner i przeczyściłem komputer. Może to też być jakieś rozwiązanie. Dzięki jeszcze raz za pomoc. Edited December 28, 2019 by paul29b Quote Link to comment
PSZ1971 Posted December 28, 2019 Share Posted December 28, 2019 mnie tez wywalało i odinstalowałem moda kolory gold amo i przestało wywalać Quote Link to comment
Recommended Posts