Cynamon1kus Posted December 30, 2019 Posted December 30, 2019 Nie mogę odtworzyć powtórek. Gdy próbuję uruchomić którąkolwiek, wchodzę do garażu w grze. Jednak nie pokazuje mi powtórek. Jakieś pomysły co może być przyczyną? P.S. mam TYLKO ASLAINOWĄ paczkę modów. Quote
Administrator Aslain Posted December 30, 2019 Administrator Posted December 30, 2019 Nie sadze zeby to mialo cos wspolnego z modami. Jak wczesniej uruchamiales powtorki? Quote
Cynamon1kus Posted January 1, 2020 Author Posted January 1, 2020 (edited) Poprzednio uruchamiałem normalnie, bez problemów, ale to był 9 miesięcy temu. Raczej nie potrzebuję oglądania powtórek. Ta, którą teraz chciałem obejrzeć teraz była z bitew klanowych. Mam zainstalowanego moda Menagera Powtórek (z twojej paczki) od Pro Tanków. Może on jest problemem? Jednak, próbowałem odpalić na kilka sposobów również bez tego MODA i również bez powodzenia. Mogę odinstalować twoją paczkę, tylko jak ponownie wrócić potem do wybranych modów? Dużo z tym zabawy. Teraz gdy pobieram nową paczkę, mam automatycznie wszystko zaznaczone. Edited January 1, 2020 by Cynamon1kus Quote
Cynamon1kus Posted January 1, 2020 Author Posted January 1, 2020 Co bym nie robił i tak wchodzi do MENU głównego gry. Czy otwieram powtórkę w trybie bezpiecznym (bez modów), czy przez menagera powtórek czy tak lub owak zawsze jestem w GARAŻU. Trudno. Szkoda mi marnować czas na to. Quote
Administrator Aslain Posted January 1, 2020 Administrator Posted January 1, 2020 Jesli odinstalujesz paczke to nie powrocisz do poprzednich modow, juz lepiej recznie skasowac mody w mods i res_mod. Ewentualnie mozna kombinowac przy uzyciu aplikacji LoadInf i zabezpieczaniu pliku .inf z folderu Aslain_Modpack. Menadzer Powtorek to mod od WG. Quote
Recommended Posts