Watly Posted December 30, 2019 Share Posted December 30, 2019 No hej. Problem taki, że po wejściu do wota po kilku minutach (ok. 3-4) wywala, niezależnie czy gram czy tylko odpaliłem wota. Następnie mogę grać bez problemu. Podejrzewam, że któryś mod bruździ. pozdrawiam Sylwek Aslains_WoT_Logs.zip Quote Link to comment
Administrator Aslain Posted December 31, 2019 Administrator Share Posted December 31, 2019 Jesli to wywala losowo to nie ma szans abym mogl to sprawdzic. Napisz czy problem jest w porcie tez, czy chodzi o bitwe tylko? Proponuje sprawdzic bez modow. Quote Link to comment
Watly Posted January 2, 2020 Author Share Posted January 2, 2020 Sorry, pomyliłem gry, chodziło o wot-a;-) jak jestem w garażu to również wywala. Bez modów normalnie można grać. Quote Link to comment
Administrator Aslain Posted January 3, 2020 Administrator Share Posted January 3, 2020 Sciagnij najnowszy modpack, i zalacz wtedy logi jak wywali. Napisz tez dokladnie w ktorej godzinie i minucie to sie stalo i podczas jakich czynnosci. Quote Link to comment
Watly Posted January 4, 2020 Author Share Posted January 4, 2020 03.01.2020 23:09 wywaliło podczas bitwy Aslains_WoT_Logs.zip później nie działają funkcje typu F7 pomoc, informacja o przeładowaniu działa (C) Quote Link to comment
Administrator Aslain Posted January 4, 2020 Administrator Share Posted January 4, 2020 Usun moda AutoaimIndication+ na probe. Quote Link to comment
Recommended Posts