Watly Posted December 30, 2019 Posted December 30, 2019 No hej. Problem taki, że po wejściu do wota po kilku minutach (ok. 3-4) wywala, niezależnie czy gram czy tylko odpaliłem wota. Następnie mogę grać bez problemu. Podejrzewam, że któryś mod bruździ. pozdrawiam Sylwek Aslains_WoT_Logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted December 31, 2019 Administrator Posted December 31, 2019 Jesli to wywala losowo to nie ma szans abym mogl to sprawdzic. Napisz czy problem jest w porcie tez, czy chodzi o bitwe tylko? Proponuje sprawdzic bez modow. Quote
Watly Posted January 2, 2020 Author Posted January 2, 2020 Sorry, pomyliłem gry, chodziło o wot-a;-) jak jestem w garażu to również wywala. Bez modów normalnie można grać. Quote
Administrator Aslain Posted January 3, 2020 Administrator Posted January 3, 2020 Sciagnij najnowszy modpack, i zalacz wtedy logi jak wywali. Napisz tez dokladnie w ktorej godzinie i minucie to sie stalo i podczas jakich czynnosci. Quote
Watly Posted January 4, 2020 Author Posted January 4, 2020 03.01.2020 23:09 wywaliło podczas bitwy Aslains_WoT_Logs.zip później nie działają funkcje typu F7 pomoc, informacja o przeładowaniu działa (C) Quote
Administrator Aslain Posted January 4, 2020 Administrator Posted January 4, 2020 Usun moda AutoaimIndication+ na probe. Quote
Recommended Posts