sewqaz Posted January 1, 2020 Posted January 1, 2020 (edited) Proszę o informację czy można wprowadzić dodatkowy element w panelu w grze (zamiast widok "nazwa gracza" ---> "nazwa czołgu") Mam na myśli nie panel startowy a widok już w grze - by wyświetlała się nazwa czołgu a nie nazwa gracza podczas grania. Druga prośba to przybliżenie "zoom": np 2-4-8-10-12-14-16 Obecnie najmniejsza wartość maksymalna to : 2-4-8-10 Edited January 1, 2020 by sewqaz 1 Quote
AKwizard Posted January 1, 2020 Posted January 1, 2020 Jeśli masz na myśli to podczas rozgrywki(bitwy) to przecież sam możesz sobie ustawić. W czasie gry nad listą graczy masz takie kwadraciki i zaznaczając chyba drugi od prawej pokazuje tylko nazwy czołgów Quote
sewqaz Posted January 1, 2020 Author Posted January 1, 2020 Racja, nie zauważyłem tej opcji. Zgadza się - o to mi chodziło. Ps pozostaje jeszcze tylko pytanie czy da się zrobić ten zoom: 2-4-8-10-12-14-16 lub 2-4-8-10-12-16 Quote
Administrator Aslain Posted January 2, 2020 Administrator Posted January 2, 2020 Zrobic sie da, ale czy dla jednej osoby bedzie sens :) Mozesz zrobic to sam, modujac plik mods\configs\pmod\zoomX.json Zeby nie robic to za kazdym razem jak sie przeinstalowuje paczke to mozna spakowac go z pelna sciezka do zip, i wrzucic do c:\Games\World_of_Tanks_EU\Aslain_Modpack\Custom_mods\ wtedy instalator bedzie go zawsze instalowal. Quote
sewqaz Posted January 3, 2020 Author Posted January 3, 2020 Dziękuję za wskazówkę - zoom poprawiłem - działa. Pozdrawiam. Quote
Recommended Posts