sewqaz Posted January 1, 2020 Share Posted January 1, 2020 (edited) Proszę o informację czy można wprowadzić dodatkowy element w panelu w grze (zamiast widok "nazwa gracza" ---> "nazwa czołgu") Mam na myśli nie panel startowy a widok już w grze - by wyświetlała się nazwa czołgu a nie nazwa gracza podczas grania. Druga prośba to przybliżenie "zoom": np 2-4-8-10-12-14-16 Obecnie najmniejsza wartość maksymalna to : 2-4-8-10 Edited January 1, 2020 by sewqaz 1 Quote Link to comment
AKwizard Posted January 1, 2020 Share Posted January 1, 2020 Jeśli masz na myśli to podczas rozgrywki(bitwy) to przecież sam możesz sobie ustawić. W czasie gry nad listą graczy masz takie kwadraciki i zaznaczając chyba drugi od prawej pokazuje tylko nazwy czołgów Quote Link to comment
sewqaz Posted January 1, 2020 Author Share Posted January 1, 2020 Racja, nie zauważyłem tej opcji. Zgadza się - o to mi chodziło. Ps pozostaje jeszcze tylko pytanie czy da się zrobić ten zoom: 2-4-8-10-12-14-16 lub 2-4-8-10-12-16 Quote Link to comment
Administrator Aslain Posted January 2, 2020 Administrator Share Posted January 2, 2020 Zrobic sie da, ale czy dla jednej osoby bedzie sens :) Mozesz zrobic to sam, modujac plik mods\configs\pmod\zoomX.json Zeby nie robic to za kazdym razem jak sie przeinstalowuje paczke to mozna spakowac go z pelna sciezka do zip, i wrzucic do c:\Games\World_of_Tanks_EU\Aslain_Modpack\Custom_mods\ wtedy instalator bedzie go zawsze instalowal. Quote Link to comment
sewqaz Posted January 3, 2020 Author Share Posted January 3, 2020 Dziękuję za wskazówkę - zoom poprawiłem - działa. Pozdrawiam. Quote Link to comment
Recommended Posts