mily0420 Posted January 4, 2020 Posted January 4, 2020 Mam problem po pobraniu paczki od aslaina. Chodzi o to że xvm wyłacza mi się co kilka bitew, Quote
Administrator Aslain Posted January 4, 2020 Administrator Posted January 4, 2020 Nie jest to blad a celowe dzialanie. Pewnie uzywasz anonimizera, wylacz i poczekaj 12h, i wiecej nie uzywaj. Jak chcesz ukrywac swojego nicka i staty, to innych graczy statow tez nie mozesz widziec, tak wymyslili to poki co devsi xvm. Quote
mily0420 Posted January 4, 2020 Author Posted January 4, 2020 (edited) Nie używam anonimizera. Po prostu jak miałem samego xvm to wszystko było ok ale po pobraniu paczki nie dziala co kilka bitew Edited January 4, 2020 by mily0420 Quote
mily0420 Posted January 4, 2020 Author Posted January 4, 2020 2 godziny temu, Aslain napisał: Nie jest to blad a celowe dzialanie. Pewnie uzywasz anonimizera, wylacz i poczekaj 12h, i wiecej nie uzywaj. Jak chcesz ukrywac swojego nicka i staty, to innych graczy statow tez nie mozesz widziec, tak wymyslili to poki co devsi xvm. Nie używam i nigdy tego nie robiłem Quote
Administrator Aslain Posted January 5, 2020 Administrator Posted January 5, 2020 To musisz reklamowac u devsow XVM na https://www.koreanrandom.com/forum/forum/57-xvm-english-support-and-discussions/, wpierw pobierz najnowsza paczcke i zobacz czy masz nadal problem. Quote
Recommended Posts