Staty_na_3 Posted January 5, 2020 Share Posted January 5, 2020 Witam. Gram na najwyższych ustawieniach i dzisiaj postanowiłem zainstalować mody z twojej paczki. Zainstalowałem xvm, statystyki sesji, liczbę HP czołgów, tą tabelkę z zadanym i otrzymanym dmg oraz mod na wn8 w bitwie. Po instalacji modów wszytko spoko, ale zacząłem mieć straszne spadki FPS jak są jakieś szybkie akcje, dużo się dzieje itd Czy to normalne? Który mod tak obciąża mi laptop? Ogólnie xvm jest taki obciążający? Quote Link to comment
HEGMAN Posted January 5, 2020 Share Posted January 5, 2020 Jeśli grasz na najniższych ustawieniach,nie instaluj xvm bo to nie pojedzie ;) Quote Link to comment
Administrator Aslain Posted January 6, 2020 Administrator Share Posted January 6, 2020 XVM obciaza komputer, ale nie do takiego stopnia zeby zaczal on lagowac, chyba ze masz jakis mega bardzo slaby komputer. Quote Link to comment
Staty_na_3 Posted January 6, 2020 Author Share Posted January 6, 2020 15 minut temu, Aslain napisał: XVM obciaza komputer, ale nie do takiego stopnia zeby zaczal on lagowac, chyba ze masz jakis mega bardzo slaby komputer. Gram na laptopie, ryzen 5 3550h + GTX 1650 + dysk SSD + 16gb ram No i bez modów nie ma żadnych spadków, także nwm. Wydaje mi się że któryś mod po prostu tak działa Quote Link to comment
Staty_na_3 Posted January 6, 2020 Author Share Posted January 6, 2020 Zainstalowałem paczkę od WGMods i już wszystko hula bez spadków :) Quote Link to comment
Administrator Aslain Posted January 6, 2020 Administrator Share Posted January 6, 2020 To akurat jest bez znaczenia, po prostu wybrales jakies mody ktore dzialaja na komputerze lokalnym tak a nie inaczej, jesli chcesz moge sprawdzic logi ale ich nie zalaczyles wiec nie da sie, w podpisie informacja jesli jestes tym zainteresowany. Quote Link to comment
Recommended Posts