killerek666 Posted January 6, 2020 Share Posted January 6, 2020 Instalowałem modpacka juz kilka razy za kazdym razem zawsze te same mody czyli : podstawowy xvm, ilosc hp druzyn, kalkulator moe, przenoszenie zalogi, panel wydarzen na gorze, info: wn8, pmod ten mod od penetracji, oddalanie na 100 metrow. Problem w tym ze po wejsciu do gry wyskakuje komunikat ----> Błąd: ScriptLoader PRO v1.39: Blad podczas uruchamiania skryptu: mod_mods_gui.pyc Sprawdz logi Pythona aby zobaczyc szczególy [ C:\Program Files (x86)\WOT/Python.log ] <----- w tym log nic nie ma doslownie. A jesli chodzi o problem to w garazu nie widac zalogi np. widac dowodce w jadzi ale reszty zalogi juz nie nie da sie jej zmienic wyslac do koszar czy przywrocic a jak zmieniam czolg to zostaje ta sama zaloga z jadzi. https://prnt.sc/qjyt3x , https://prnt.sc/qjyu1b Nie wspominajac ze niektore mod wgl sie nie wgraly. Natomiast bitwa odpala sie a w niej nie widze skaldu druzyn. https://prnt.sc/qjyugx Ktos cos wie o co chodzi? Wspomne ze zawsze uzywalem tych modow i nigdy mi sie cos takiego nie przytrafilo. Powrocilem do gry po 5 miesiecznej przerwie gralem cale swieta bez modow a wczoraj postanowialem ze sobie zainstaluje i cos takiego wyskoczylo. help xD Quote Link to comment
Administrator Aslain Posted January 6, 2020 Administrator Share Posted January 6, 2020 Bez logow nie da sie sprawdzic. Wygeneruj je po jednej bitwie, albo zalogowaniu sie do hangaru, i odpaleniu powtorki bitwy lub samej bitwie. Aczkolwiek z opisu wynika ze to na 99% problem lokalny. Quote Link to comment
killerek666 Posted January 6, 2020 Author Share Posted January 6, 2020 co jesli po odpaleniu Archiver'a w folderze Archiver logs nic sie nie pojawia ? tu daje logi python.log xvm.log _Aslains_Installer.log _Aslains_Installer_CompList.log _Aslains_Installer_Options.inf Quote Link to comment
killerek666 Posted January 6, 2020 Author Share Posted January 6, 2020 Dodam jeszcze ze probowalem sprawdzic spojnosc plikow nic to nie dalo, usunalem folder wg z %appdata% tez nic to nie dalo, no i reinstall wota jak mozna sie spodziewac nic to nie dalo. Przy instalacji modow wylaczylem anty wirusa ale zadnych efektow Quote Link to comment
Administrator Aslain Posted January 7, 2020 Administrator Share Posted January 7, 2020 logi python i xvm sa puste, wiec nie moge nic sprawdzic. Upewnij sie ze zalaczasz pliki z wlasciwego miejsca na dysku, i po zagraniu juz bitwy. Quote Link to comment
killerek666 Posted January 7, 2020 Author Share Posted January 7, 2020 (edited) no wlasnie to jest to w garazu rowniez mi wyskoczyl blad abym sprawdzil python ale one sa puste nie wiem o co chodzi pochodza one z folderu zainstalowanej gry archiver'a odpalilem 3 razy raz po zalogowaniu sie do garazu nic to nie dalo po bitwie rowniez i po powtorce wiem jedynie ze podczas moich prob i bledow raz nie zainstalowalem xvm i wszystko z nim zwiazane i bylo ok przynajmniej dla niektorych modow bo np. kalkulator za chiny ludowe nie dziala a pytam sie ludzi z klanu i mowia ze dziala... Edited January 7, 2020 by killerek666 Quote Link to comment
Recommended Posts