bombaski_major Posted January 14, 2020 Posted January 14, 2020 Po skonczeniu bitwy i powrocie do garazu, nie widac szczegolow i rezultatow bitew w centrum powiadomien. pokazuja sie komunikaty typu- uzupelniono amunicje, naprawiono czolg ale szczegolow bitwy nie widac.. problem jest w tym ze czasem po zresetowaniu paczki instalacujnej na nowo, wskakuje ale juz po 2-3 bitwach znow nie widac Quote
Administrator Aslain Posted January 14, 2020 Administrator Posted January 14, 2020 Nie mam pojecia skad sie bierze ten problem, moze byc blad w grze albo w jakims modzie. Mozesz zalaczyc logi, ale szanse ze cos tam znajde sa praktycznie zerowe. Quote
Sordi Posted January 14, 2020 Posted January 14, 2020 Wydaje mi się, że ma to powiązanie z YasenKrasenem, jak go wyłączyłem to wszystko jest ok. Quote
HUGOBOSS Posted January 20, 2020 Posted January 20, 2020 (edited) YasenKrasen jest chyba zrąbany mi po kilkunastu bitwach przestaje doliczac kolejne bitwy i zliczac statystyki. (dlaczego mam Niemiecka flage przy nicku na forum ? ) Edited January 20, 2020 by HUGOBOSS Quote
Administrator Aslain Posted January 23, 2020 Administrator Posted January 23, 2020 On 1/20/2020 at 8:34 PM, HUGOBOSS said: YasenKrasen jest chyba zrąbany mi po kilkunastu bitwach przestaje doliczac kolejne bitwy i zliczac statystyki. (dlaczego mam Niemiecka flage przy nicku na forum ? ) Moze IP bylo niemieckie z ktorego rejestrowales sie na forum, tak czy siak flage mozesz zmienic sobie w ustawieniach profilu konta na forum. Quote
Recommended Posts