adAmElx Posted January 22, 2020 Posted January 22, 2020 od wersji 9.0.0 mogę tylko poruszać się po /Misja /członkowie drużyny/podpowiedzi/dywizjony a udział w grze ograniczony jest do wciskania klawiszy strzelania w "ciemno" oraz słuchania odgłosów można też włączyć mapę taktyczną Zrzut ekranu-1 i 2 :) czekałem do wersjii v9.0.0 #03 modpacka po odinstalowaniu modpacka gra się uruchamia we wcześniejszych wersjach było bez problemów.... Spoiler Aslains_WoWs_Logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted January 22, 2020 Administrator Posted January 22, 2020 Dzieje sie to zawsze? Na powtorkach tez? edit: Możesz na próbę odinstalować moda "Wskaznik dymu" nie wiem czemu, ale niektore powtórki się nie ładują jak ten mod jest zainstalowany, za to prawdziwe bitwy mi działają, więc nie wiem ale zainstalowalem te same mody co Ty i mi bitwy sie ladują. Quote
Administrator Aslain Posted January 22, 2020 Administrator Posted January 22, 2020 Zauwazylem takie cos w Twoich logach: 2020-01-22 16:57:26.902: ERROR: [Other] bw_fopen: can't open file 'C:/Games/World_of_Warships/res_mods/0.9.0.0\gui/unbound/markup.xml' in mode rb: Permission denied (1 Może to oznaczac problem z dostepem to plikow modow. Upewnij sie ze instalujesz mody z prawami admina, i tak samo potem odpalasz gre, oraz jak zwykle czy antywir cos nie blokuje. Quote
adAmElx Posted January 24, 2020 Author Posted January 24, 2020 i tu był Pies pogrzebany uprawnienia... do 9.0.0 chodziły mody na zwykłym koncie teraz muszę odpalać grę z uprawnieniami Admina.... Dzięki Quote
Recommended Posts