Lightfifty Posted January 24, 2020 Posted January 24, 2020 Przeczytałem i nie dodałem ekranu logowania od Roslich (chociaż zawsze miałem i było ok). Druga sprawa to nie zauważyłem aby Hakabase dał aktualizacje do 0.9.0, wujek google też nieczego nie znalazł. Więc... może to tu jest coś nie ten tego. Odnośnik w instalatorze też kieruje do wersji 0.8.11 ( dokładnie tu ) Dorzucam "jakieś tam" logi bo ten Archiver niby robi ale folder jest pusty... logi.rar Quote
Administrator Aslain Posted January 24, 2020 Administrator Posted January 24, 2020 Hakabase wysyla mi aktualizacje bezposrednio na moja skrzynke mailowa. Wiec googlowanie niewiele tu da ;) Sprawdze te logi, a probowales kasowac preferences.xml? Moze warto, ale wpierw zabezpiecz ten plik, bo to zresetuje wszystko w grze. Quote
Lightfifty Posted January 24, 2020 Author Posted January 24, 2020 Zresetowałem ustawienia i to samo Quote
Administrator Aslain Posted January 24, 2020 Administrator Posted January 24, 2020 Zainstalowalem te same mody co masz w logach: Quote
Administrator Aslain Posted January 24, 2020 Administrator Posted January 24, 2020 No ja tez nie, spytam jeszcze Hakabase, moze od cos doradzi, ale pewnie powie to samo, zeby skasowac preferences.xml z folderu z gra. https://drive.google.com/file/d/1tYQcAMZ7TfbXoNmIfRi_nabZdShDNpST/view?usp=sharing - to instalacja tych samych modow co wybrales ale z mojego PC, podmien u siebie i zobacz czy widziesz te ikonki. Quote
Lightfifty Posted January 24, 2020 Author Posted January 24, 2020 Wyczyściłem jeszcze raz ustawienia i jest ok. Quote
Recommended Posts