WelcomeToRealLife Posted January 26, 2020 Posted January 26, 2020 Witam, mój problem polega na tym,że gra wiesza mi się podczas rozgrywki,gram tylko randomy i problem pojawia się zazwyczaj po rozegranych kilku/kilkunastu bitwach na róznych czołgach,potem problem znika na kilka/kilkanaście bitew i sytuacja znowu się powtarza,czasem potrafi mi zawieśić grę dwa razy w ciągu bitwy,Aslainie czy możesz mi pomóc? python.log xvm.log _Aslains_Installer.log _Aslains_Installer_CompList.log _Aslains_Installer_Options.inf Quote
Administrator Aslain Posted January 26, 2020 Administrator Posted January 26, 2020 Pograj troche na rozwojowej wersji XVM, moze bedzie poprawa, generalnie jakies bledy widze w python.log, ale nie potrafie ich zinterpretowac. Upewnij sie tez ze instalujesz najnowsza paczke, i ze masz uprawnienia admina w czasie instalacji oraz w czasie grania. Quote
WelcomeToRealLife Posted January 26, 2020 Author Posted January 26, 2020 Zrobiłem tak jak mówiłeś,pierwsza bitwa po zainstalowaniu nowej paczki i zwiecha python.log xvm.log _Aslains_Installer.log _Aslains_Installer_CompList.log _Aslains_Installer_Options.inf Quote
Administrator Aslain Posted January 27, 2020 Administrator Posted January 27, 2020 W logach nie ma ani jednego bledu. Uzywasz jakichs overlayow np. z discorda albo masz nieaktualne sterowniki w windowsie? Quote
WelcomeToRealLife Posted January 27, 2020 Author Posted January 27, 2020 (edited) Nie używam żadnych overlayow,sterowniki aktualne. Edited January 27, 2020 by WelcomeToRealLife Quote
WelcomeToRealLife Posted January 27, 2020 Author Posted January 27, 2020 Właśnie rozegrałem bitwę i zwiecha python.log xvm.log _Aslains_Installer.log _Aslains_Installer_CompList.log _Aslains_Installer_Options.inf Quote
Administrator Aslain Posted January 27, 2020 Administrator Posted January 27, 2020 Niestety wiecej pomoc nie moge, uwazam ze to wina czegos na komputerze. Quote
Recommended Posts