Jump to content

Potencjalne błedy powodujące game crash

Recommended Posts

Posted

Witaj Aslain mój problem polegał na ty iż podczas rozgrywki w losowym momencie wyrzucało mnie z gry wiec wykonałem wszystkie kroki uinstall modpacka uzycie cleanera usuniecie wszystkich cache xvm także w folderach systemowych naprawiłem grę programem WGcheck zainstalowałem modpacka i cóż narazie jest ok ale wyskakują pewne błedy w jak byś miał może czas to byś spojrzał.

I prócz tego takie pytanie czy takie zachowanie może być spowodowane oddzielnym wgrywaniem skórek tanków do poprzednich wersji Z góry dziekuje za wszelką pomoc

Aslains_WoT_Logs.zip

• Administrator
Posted

Calkiem mozliwe, nieaktualne skorki czolgow moga powodowac taki efekt. W logach nie widze bledow, wygladaja ze utworzono je juz jak problemu nie bylo (po reinstalacji).

• Upvote 1
Posted

ok dzieki za tak szybkie info cóż najwyżej jak dalej bedzie ten sam problem usune nieaktualne skorki i zobaczymy ale jestem dobrej myśli. +1

Posted

cóż ok godziny było dobrze i powtórka pomyslalem ze wysle python log z sejii aby ostatecznie potwierdzic/wykluczyc błąd gry bądź modów ale mam przeczucie ze to wina starszych modow na skiny

python.log

Posted (edited)

wykryta przyczna wyrzucania z gry: wgrywając jaką kolwiek nawet aktóalną skórkę IS-3 wyrzuca natychmiastowo nawet z garażu próbwałem z skórką WGMODS 1.7.1.1 oraz skórką psyartax R-19 IS3 usunąłem skórkę i sesja ok 4h bez mrugnięcia WOT :) możliwe żę jest to jedna z kilku  ale ta na pewno.

Edited by I_log1k
  • Administrator
Posted

Czyli jednak skorki, niestety tak bywa jak niektorzy moderzy zamiast zaktualizowac moda to wysylaja do bezmyslnie na strony z modami.