I_log1k Posted February 1, 2020 Posted February 1, 2020 Witaj Aslain mój problem polegał na ty iż podczas rozgrywki w losowym momencie wyrzucało mnie z gry wiec wykonałem wszystkie kroki uinstall modpacka uzycie cleanera usuniecie wszystkich cache xvm także w folderach systemowych naprawiłem grę programem WGcheck zainstalowałem modpacka i cóż narazie jest ok ale wyskakują pewne błedy w jak byś miał może czas to byś spojrzał. I prócz tego takie pytanie czy takie zachowanie może być spowodowane oddzielnym wgrywaniem skórek tanków do poprzednich wersji Z góry dziekuje za wszelką pomoc Aslains_WoT_Logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted February 1, 2020 Administrator Posted February 1, 2020 Calkiem mozliwe, nieaktualne skorki czolgow moga powodowac taki efekt. W logach nie widze bledow, wygladaja ze utworzono je juz jak problemu nie bylo (po reinstalacji). 1 Quote
I_log1k Posted February 1, 2020 Author Posted February 1, 2020 ok dzieki za tak szybkie info cóż najwyżej jak dalej bedzie ten sam problem usune nieaktualne skorki i zobaczymy ale jestem dobrej myśli. +1 Quote
I_log1k Posted February 1, 2020 Author Posted February 1, 2020 cóż ok godziny było dobrze i powtórka pomyslalem ze wysle python log z sejii aby ostatecznie potwierdzic/wykluczyc błąd gry bądź modów ale mam przeczucie ze to wina starszych modow na skiny python.log Quote
I_log1k Posted February 2, 2020 Author Posted February 2, 2020 (edited) wykryta przyczna wyrzucania z gry: wgrywając jaką kolwiek nawet aktóalną skórkę IS-3 wyrzuca natychmiastowo nawet z garażu próbwałem z skórką WGMODS 1.7.1.1 oraz skórką psyartax R-19 IS3 usunąłem skórkę i sesja ok 4h bez mrugnięcia WOT :) możliwe żę jest to jedna z kilku ale ta na pewno. Edited February 2, 2020 by I_log1k Quote
Administrator Aslain Posted February 2, 2020 Administrator Posted February 2, 2020 Czyli jednak skorki, niestety tak bywa jak niektorzy moderzy zamiast zaktualizowac moda to wysylaja do bezmyslnie na strony z modami. Quote
Recommended Posts